Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Α.Ο. Συκέας

ΝΕΟ Δ.Σ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ [22]Σε ρυθμούς προετοιμασίας και προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική χρονιά κινείται ο Αθλητικός Όμιλος Συκέας, μετά την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε και ανέδειξε την ομάδα(…μια ακόμη από την επαρχία Ελασσόνας) πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού Λάρισας.
[wpg_thumb]
Ήδη, ενόψει και των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Α.Ο. Συκέας προχώρησε στην εκλογή νέου διοικητικού σχήματος, που έχει την παρακάτω εικόνα:
Πρόεδρος: Δημήτρης Λάζος, αντιπρόεδρος Φώτης Κατσιγιάννης, γενικός γραμματέας: Κίμων Τσούρης, ταμίας: Ζήσης Τάχατος, γενικοί αρχηγοί: Γιάννης Λάζος, Κώστας Τάχατος, μέλη: Γιώργος Μιχαλογιάννης, Παναγιώτης Κατσόρας, Κώστας Καραλής.
Μετά την εκλογή της «φρέσκιας» διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Συκέας, ακολούθησε συζήτηση εφ όλης της ύλης με το νεαρό τεχνικό Δημήτρη Στάθη. Τελικά, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο Δημήτρης Στάθης, θα είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο προπονητής Δ. Στάθης, θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος στα ποδοσφαιρικά «δρώμενα» της περιοχής μας και όχι μόνο, και έως πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στην ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Add Comment