Ορκίστηκαν οι επιτυχόντες της 3Κ στο Δήμο Ελασσόνας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Ελασσόνας η τελετή ορκωμοσίας των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για το Δήμο Ελασσόνας.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Ελασσόνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Νοτίου Τομέα Γ. Κατσιούρας, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Φρ. Καρκαβανίδου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Αστ. Δημουλάς, Προϊστάμενοι Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Συνολικά ορκίστηκαν 19 άτομα εκ των οποίων 4 ΔΕ οδηγών (απορριμματοφόρων), 1 ΔΕ οδηγός (αυτοκινήτων) και 14 άτομα ΥΕ εργατών καθαριότητας.

[wpg_thumb]

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους σας. Σας καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Δήμου μας και σε μια από τα πιο νευραλγικές υπηρεσίες του. Τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε είναι δύσκολα και οι απαιτήσεις πολλές, για ένα δήμο καθαρό και ευπαρουσίαστο. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τόσο εσείς ως εργαζόμενοι όσο και εμείς ως διοίκηση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας».