Νέο «αίμα» στο ΠΑΣΟΚ Δήμου Ελασσόνας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Ο. Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΚΩΝ ΜΟΥΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚ [14]Νέο «αίμα» στη Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Δήμου Ελασσόνας, μετά τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες. Νέος Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δήμου Ελασσόνας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μούσιος, νεαρός σε ηλικία, μηχανολόγος στο επάγγελμα, που αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Δημοτικής Οργάνωσης Ελασσόνας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.
Αναπληρωτής Γραμματέας της Οργάνωσης εκλέχθηκε η κ. Φωτεινή Ιγγλέζου.
Ο κ. Κ. Μούσιος εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους και προέρχεται από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΠ. Το περασμένο Σάββατο(15 Ιουνίου), στην συνεδρίαση της Δημοτικής Οργάνωσης εκλέχθηκε ομόφωνα.
Στις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του, ο νέος Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας τονίζει, χαρακτηριστικά:
«Στην δυσκολότερη οικονομική συγκυρία από την μεταπολίτευση και έπειτα, στην βαθύτερη αξιακή, πολιτική και ηθική κρίση που περνάει η χώρα αλλά και το κίνημα η αυξημένη προσέλευση κατά την διαδικασία ήταν άκρως ενθαρρυντική.
Όλοι γνωρίζουμε, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ περνάει δύσκολες στιγμές, έχοντας χάσει μεγάλο μέρος από την εκλογική του δύναμη, η οποία έκανε την επιλογή να μην στηρίξει άλλες πολιτικές δυνάμεις ή να δώσει την ψήφο του σε άλλα συγκυριακά κόμματα, τα οποία λαϊκίζοντας, καπηλεύονται την κρίση που βιώνει η κοινωνία προκειμένου να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά. Ξεκαθαρίζουμε πως, εμείς οι νέοι, προοδευτικοί, δημοκρατικοί άνθρωποι, τα μέλη  του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος θα είμαστε απέναντι από ακροδεξιά στοιχεία και δυνάμεις που ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας».

Add Comment