Η Δόξα Βλαχογιαννίου γιόρτασε τα 40χρονά της!

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, όπου δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, στην αίθουσα του κέντρου «PERFECT», η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στα αθλητικά και κοινωνικά «δρώμενα» της περιοχής.
Σε μια όμορφη ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση – χοροεσπερίδα, που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου(…και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας) Γιάννης Σαπουνάς και παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Κοντοθανάση, παλαιοί και νέοι διοικητικοί, ποδοσφαιριστές, φίλοι της ιστορικής Δόξας, αυτοδιοικητικοί της περιοχής και πολλοί φίλαθλοι διασκέδασαν και ξανάφεραν στη μνήμη την πλούσια ιστορία της, της Δόξας Βλαχογιαννίου που τα τελευταία 5 χρόνια έχει εδραιωθεί για τα καλά στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας του νομού Λάρισας.
[wpg_thumb]
1973 – 2013: 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς, και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Βλαχογιαννίου τίμησε όλους τους προέδρους των διοικήσεων από το 1973 έως και σήμερα.
Αναλυτικά, βραβεύτηκαν οι:
Νίκος Τζήμας(ιδρυτής), Χρήστος Τζήμας(εκλιπών), Μάκης Χρόνης(εκλιπών), Γιώργος Παπαθανασίου, Γιώργος Μήσιος, Θωμάς Αθανασούλης(εκλιπών), Βαγγέλης Μητούλας, Δημήτριος Παπανικολάου, Αθανάσιος Αθανασούλης, Νίκος Χρόνης, Κωνσταντίνος Λάκης(εκλιπών), Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Θωμάς Παπαγεωργίου, Αστέριος Σαπουνάς, Θεόδωρος Σαπουνάς(σημερινός πρόεδρος).
Στην ξεχωριστή γιορτή της Δόξας Βλαχογιαννίου, το παρών έδωσαν: οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας κ.κ. Αθαν. Παιδής και Ζήσης Γρηγορίου(νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣΛ), οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Γιάννης Δραγατσίκης και Δημήτρης Έξαρχος, ο πρώην δήμαρχος Ποταμιάς – γιατρός κ. Αθαν. Μήσιος, δημοτικοί σύμβουλοι Ελασσόνας, μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΛ, αθλητικοί παράγοντες της περιοχής, κ.ά.

Add Comment