Το 7ο ήταν… και το καλύτερο

Ίσως, το πιο επιτυχημένο όλων των  τουρνουά του Συλλόγου,  ήταν αυτό που διοργανώθηκε από τον ΓΣ.Ελασσόνας το Σάββατο 15/6/2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας.
350  παιδιά αθλητές και αθλήτριες κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου, τα οποία πρόσφεραν συγκινητικές στιγμές στους πολυάριθμους φιλάθλους – γονείς.
12 Σύλλογοι από όλη την Κεντρική Ελλάδα, 73 ομάδες, 103 παιχνίδια,6 ώρες αγώνων, είναι μερικά στατιστικά δεδομένα που αντικατοπτρίζουν το μέγεθος του 7ου τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΓΣ.Ελασσόνας!
[wpg_thumb]
Ο Σύλλογος Βόλεϊ της Ελασσόνας, πιστός στη φιλοσοφία του, σχετικά με την προώθηση του Βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στις μικρές ηλικίες , είναι από τους μοναδικούς Συλλόγους στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τέτοιυ είδους εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία.
Οι ομάδες που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή γιορτή του Βόλεϊ ήταν:
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΓΣ.ΒΟΛΟΥ
ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ
ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
ΓΣ.ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
Γ.Σ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Τις απονομές των μεταλλίων τις έκαναν ο έφορος της ομάδας κος Λιάπης Θεόδωρος και ο Ελασσονίτης Διαιτητής Πετοσφαίρησης κος Αντωνούλης Χρήστος.

Ο ΓΣΕλασσόνας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του τουρνουά : καφε ENJOY  και τους χυμούς VIVA..
Δύο νέα bloqς, απέκτησε ο Σύλλογος, που αναφέρονται στις δραστηριότητες του Γ.Σ.Ελασσονας και αφορούν μόνο θέματα του volley .
Το 1ο http://akadimiesvolleyelassonas.blogspot.gr/
αφορά δραστηριότητες της Ακαδημίας .
Ενώ το 2ο http://volleyballelassona.blogspot.gr/
αφορά δραστηριότητες των αγωνιστικών τμημάτων!

Add Comment