Πολύτιμο 1-0 για τον …«ανδρειωμένο» Π.Ο.Ε.

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΓΡΑΒΙΑΣ – ΓΚΟΛ ΣΤΟ 52΄ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΟΥΝΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

Τα κατάφερε ο Π.Ο. Ελασσόνας και επικράτησε με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0 του Ανδρούτσου Γραβιάς, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Παρά τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, με την αιφνίδια αποδέσμευση 3 έμπειρων ποδοσφαιριστών(Νούσιας, Στάθης, Σκλάβος) και την αποχώρηση των προπονητών Νίκου Φώλλα και Χάρη Νούσια, με την ταυτόχρονη αντικατάσταση τους από τον προπονητή Γιώργο Καλτέκη, η ομάδα της Ελασσόνας δεν πτοήθηκε. Άρεσε, ήταν μαχητική και παίζοντας καλό και ομαδικό ποδόσφαιρο, πήρε αυτό που ήθελε.
Ο Π.Ο.Ε. είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μάρκαρε συνεχώς τους αντιπάλους μη αφήνοντας χώρους να αναπτυχθούν και έπαιξε με ψυχή, έχοντας να αντιμετωπίσει τον μαχητικό Ανδρούτσο Γραβιάς, που προσπάθησε ως το τέλος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ελασσόνα.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

4΄: Δυνατό ευθύβολο σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Γραβιάς.
39΄: Νέο σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή από καλή θέση φεύγει άουτ.
42΄: Όμορφη προσπάθεια των παικτών του Π.Ο.Ε. από τα αριστερά, η καλοζυγισμένη σέντρα του δραστήριου Κρίτσα βρίσκει τον Φώτη Γκουντρουμπή, που με δυνατή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα…στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων!
49΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν σε ωραίο σουτ του Νάσιου πέφτει και αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ Σεμπίρης.
52΄: Από αριστερά, ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ η πρώτη κεφαλιά του Φώτη Γκουντρουμπή αποκρούεται από τον γκολκίπερ της Γραβιάς, αλλά στην επιστροφή της μπάλας ο καιροφυλακτών Γκαντούνας με δυνατή κεφαλιά καρφώνει τη μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
70΄: Δυνατό σουτ του Ντζαβίδα της Γραβιάς, από καλή θέση φεύγει άουτ.
72΄: Αποβολή(…με δεύτερη κίτρινη κάρτα) για τον Παπαποστόλου του ΠΟΕ, που έσπρωξε αντίπαλο σε διεκδίκηση της μπάλας.
77΄: Επικίνδυνο σουτ από τον Κουρλό του Ανδρούτσου Γραβιάς φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Σεμπίρη.
82΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν κεφαλιά του Αναγνώστου αποκρούεται σωτήρια από τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ, μέσα σε χειροκροτήματα.
91΄: Σουτ του Χριστοδούλου της Γραβιάς και η μπάλα μπλοκάρεται σωτήρια από τον εξαιρετικό Σεμπίρη.

Καλύτεροι από τον Π.Ο.Ε. οι Κρίτσας, Σεμπίρης, Παναγιώτου Ανδρ., Γκουντρουμπής Φώτης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Από την ομάδα της Γραβιάς ξεχώρισαν οι Κουρλός, Ντζαβίδας, Χριστοδούλου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μπλούνα, Δουδούμη, Καραγιάννη(Σ.Δ. Φθιώτιδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γιώργος Καλτέκης): Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λάζ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Παναγιώτου Αν., Γκαντούνας(76΄ Βάλλας), Κρίτσας, Γκουντρουμπής Φώτης, Σισμανίδης(59΄ Ζηρδέλης), Καραγκούνης(89΄ Παναγιώτου Διον.).

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ(Κώστας Λίβας): Ποδάρας, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Σταμούλης, Αναγνώστου, Κάππος, Παπαευθυμίου, Χριστοδούλου, Νάσιος(82΄ Νάσιος), Κουρλός, Σαγάνης(85΄ Καραγεώργος).

Add Comment