Ενθουσίασε «Το Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη» στην Ελασσόνα

ΧΟΡΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά, έζησαν οι Ελασσονίτες, που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο κατάμεστο Θέατρο «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη», όπου παρακολούθησαν την όμορφη εκδήλωση «Το Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη», με συνδιοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας (Κ.Ε.Δ.Ε.), τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας, το γυμναστήριο «Αθλοκίνηση» του Ανδρέα Μπόλου και την Μουσική Σχολή Ελασσόνας Δημ. Τσιαβέ.
Καλωσορίζοντας τον κόσμο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Δημήτριος Οικονόμου τόνισε χαρακτηριστικά: «Φέτος ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, σε μια άριστη συνεργασία, με τη συνδρομή της ΚΕΔΕ και του Επιμελητηρίου Λάρισας, και τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων, επέκτειναν και έδωσαν μια νέα πνοή στο όραμα, που ήταν η δημιουργία γιορτινού κλίματος σε ολόκληρη την πόλη».
[wpg_thumb]
Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε θερμά:
την Δημοτική Αρχή Ελασσόνας και ειδικά τον δήμαρχο κ. Γ. Πασχόπουλο, την Κ.Ε.Δ.Ε. και το Επιμελητήριο Λάρισας(…χωρίς τη συνδρομή των οποίων οι φετινές εκδηλώσεις δε θα μπορούσαν να λάβουν αυτή τη διάσταση), τον Ανδρέα Μπόλο, τους συνεργάτες του και τα παιδιά του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση»(εδώ και 14 χρόνια δίνει το παρόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να καθιερωθεί αυτή η πρωτοβουλία και να έχει σήμερα τη μορφή πολλαπλών εκδηλώσεων), τον μαέστρο Δημήτρη Τσιαβέ, τα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου, την Ευλαμπία Ντούλα και την παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής.
Ξεχωριστή αναφορά με ευχαριστίες έγινε για την Περιφερειακή διευθύντρια Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλίας κ. Όλγα Τσιούρβα, το Τμήμα Μαγειρικής της σχολής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, αποτελούμενο από τον υποδιευθυντή κ. Δημ. Γουργιώτη, τους καθηγητές κ. Δημ. Κατέβα και κ. Δημ. Ξάνθη, και τους μαθητές της σχολής.
Ενθουσίασαν τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκαν τα τμήματα κλασσικού και σύγχρονου χορού, καθώς και τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής και τα τμήματα χορού zumba και latin της «Αθλοκίνησης», η Χορωδία της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας του κ. Δημ. Τσιαβέ(με τη διεύθυνση της κ. Ευλαμπίας Ντούλα), και βέβαια η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας(που διηύθυνε ο κ. Δημ. Τσιαβές).
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έκανε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα.
Το επιδόρπιο – έκπληξη της επιτυχημένης βραδιάς ήταν η παρασκευή…γευστικότατης πρωτοχρονιάτικης χορτόσουπας του Αϊ Βασίλη, από το Τμήμα Μαγειρικής της Σχολής ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ, που μοιράστηκε στον κόσμο, και που …τιμήθηκε δεόντως.

Add Comment