Νέος πρόεδρος Δ.Σ. Ελασσόνας ο Θεόδωρος Λιάπης

ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και χωρίς εκπλήξεις, εκλέχθηκε χθες το βράδυ, το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Επιτροπές του Δήμου Ελασσόνας. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες 38 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ απουσίαζαν 3.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Θεόδωρος Λιάπης με 35 ψήφους, αντιπρόεδρος η κ. Βάϊα Αργύρη – Μουτζίκου με 33 και γραμματέας του Δημοτ. Συμβουλίου η κ. Ντίνα Γκόγκου με 36 ψήφους.
Ο κ. Θεόδωρος Λιάπης έχει θητεύσει δήμαρχος Σαρανταπόρου και είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε τον δήμαρχο και το σώμα που τον τίμησε και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ζητώ από όλους σας ενότητα, συνεργασία, συνεννόηση. Με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μας, μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα της περιοχής μας…».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο η αντιπρόεδρος κ. Βάϊα Αργύρη – Μουτζίκου όσο και η γραμματέας κ. Ντίνα Γκόγκου επανεκλέχθηκαν στις θέσεις τους.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη των Επιτροπών (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβε κάθε δημοτικός σύμβουλος).
[wpg_thumb]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικά μέλη εκλέγονται:
Κων. Κορακίδης(34), Γεώργ. Παπαδόπουλος(30), Γεώργ. Πετσέτας(37), Ι. Ράπτης(33), Φώτ. Τζιόκας(32), Γεώργ. Καστανάρας(29), Κων. Καραγιάννης(30), Δημ. Αβρανάς(34).
Στην Οικονομική Επιτροπή, αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται: Βάσω Γκατζιούρα(35), Ι. Δραγατσίκης(35), Ι. Νάνος(35), Αστέρ. Στούπας(34), Δημ. Παπαστερίου(35).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Τακτικά μέλη εκλέγονται:
Τηλέμ. Γκαμπέτας(33), Ι. Δραγατσίκης(32), Κων. Ιγγλέζος(35), Αντιγόνη Κωτούλα(31), Χαρ. Τσιουβελακίδης(35), Δημ. Κατσιαφλιάκας(32), Νικ. Παλάσκας(32), Δημ. Παπαστερίου(33).
Αναπληρωματικά μέλη:
Δημ. Έξαρχος(36), Χαρ. Γκουντούρας(33), Νικ. Γάτσας(32), Ι. Σαπουνάς(33), Αστ. Στούπας(34).

Add Comment