Νίκη – «χρυσάφι» για τον Α.Ο. Καρδίτσας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 0-1 ΤΟΝ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Με τους 3 βαθμούς της νίκης έφυγε από την Ελασσόνα ο Α.Ο. Καρδίτσας, αφού κατάφερε να κερδίσει τον τοπικό Π.Ο.Ε. με 0-1.
Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο, αφού οι φιλοξενούμενοι, αν και από το 30΄ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, κατάφεραν και άντεξαν στην επίθεση του Π.Ο.Ε., που παρουσιάστηκε νωθρός …έως κακός σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, απογοητεύοντας προσωρινά τον κόσμο του. Σίγουρα, ο προπονητής Νίκος Φώλλας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του(έκαναν πολλά λάθη και παρουσιάστηκαν ασύνδετοι), και με το δίκιο του.
Οι Καρδιτσιώτες(έχοντας στον πάγκο, τον παλιό γνώριμο Βάϊο Καραγιάννη), πατούσαν πιο καλά στο γήπεδο και παρά την πίεση(ιδίως στο β΄ ημίχρονο) που δέχθηκαν από τους γηπεδούχους, πήραν αυτό που ήθελαν, μια «νίκη – χρυσάφι» στην Ελασσόνα.
[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ:

10΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Κουμπούρα του Π.Ο.Ε. και η μπάλα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αμίλη.
23΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Κόκκινο του Α.Ο.Κ., αλλά ο Νούσιας διώχνει.
30΄: Σε συνέχεια φάσης, αψιμαχία μεταξύ Ζιώγα(ΑΟΚ) και Θανάση(ΠΟΕ). Ο Ζιώγας σπρώχνει τον παίκτη του Π.Ο.Ε., που πέφτει στο έδαφος. Ο διαιτητής, αμέσως, βγάζει την κόκκινη κάρτα και αποβάλλει από τον αγώνα τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ .
31΄: Ευκαιρία από δεξιά για τον Π.Ο.Ε., όταν πάσα – σέντρα πέρασε ανεκμετάλλευτη(…δεν βρέθηκε παίκτης να την προωθήσει στα δίκτυα).
32΄: Ωραίο σουτ του Τσέλιου του ΑΟΚ φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.
34΄: Σουτ του Σκλάβου φεύγει άουτ.
36΄: Από αριστερά, σουτ του δραστήριου Κόκκινου φεύγει άουτ, βρίσκοντας το εξωτερικό του δοκαριού.
39΄: Σέντρα από δεξιά του Βαϊτση και ο Κόκκινος του ΑΟΚ με υποδειγματική κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό της εστίας του ΠΟΕ, γράφοντας το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς των Καρδιτσιωτών.
44΄: Δυνατό μακρινό(…σχεδόν από το κέντρο) ευθύβολο σουτ του Κουμπούρα του ΠΟΕ και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΑΟΚ .
49΄: Σουτ του Τσιρογιάννη μπλοκάρει ο Νούσιας πέφτοντας.
54΄: Σουτ του κουμπούρα μπλοκάρει ο Αμίλης.
62΄: Επίθεση από δεξιά του ΠΟΕ, η μπάλα φτάνει στον Παπαποστόλου, που σουτάρει δυνατά και η μπάλα άουτ.
65΄: Ωραίο σουτ από δεξιά του Γενιτσαρόπουλου, αλλά ο Νούσιας μπλοκάρει σωτήρια, πέφτοντας.
79΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο Τόλιος σεντράρει, αλλά με κεφαλιά ο Μουρατίδης στέλνει τη μπάλα άουτ
85΄: Δυνατό σουτ του Κουμπούρα, μπλοκάρει ο Αμίλης.
87΄: Σουτ του πολύ καλού Κόκκινου και η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
90΄: Αποβολή(με δεύτερη κίτρινη) για τον Τόλιο του ΠΟΕ.
91΄: Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, όταν ο προωθημένος Θανάσης δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Ζούγρα, Παπαδόπουλου Χ., Τζουβάρα(Κοζάνης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Κρίτσας, Παπαποστόλου(72΄ Βάλλας), Θανάσης, Κουμπούρας, Φλώρος, Μουρατίδης, Στάθης(58΄ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής Φ, Τόλιος, Σκλάβος(75΄ Ζηρδέλης).

Α.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βάιος Καραγιάννης): Αμίλης, Βαίτσης, Τσέλιος, Αρχοντής, Κουρκούλας, Γενιτσαρόπουλος(74΄ Κανιούρας), Ζίωγας, Παππάς, Τσιρογιάννης(56΄ Μανασής), Κόκκινος, Παπαευαγγέλου(84΄ Παλάντζας).

Add Comment