Σούπερ ντέρμπι στο βόλεϊ το Σάββατο

ΣΤΙΣ 7 μμ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το Σάββατο 10/11 η Ελασσόνα αντιμετωπίζει τον Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, σε ένα ματς μεταξύ δύο αήττητων ομάδων στην κατηγορία.
Η Σταυρούπολη είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Το ρόστερ της περιέχει παίκτριες εγνωσμένης αξίας ,με μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες. Τα δύο τελευταία χρόνια τερμάτισε στη 2η, θέση της βαθμολογίας, χάνοντας για λίγο την άνοδο.
Φέτος έχει 3 νίκες σε 3 αγώνες ( 3-0 τα Γιάννενα, 3-1 τον Άρη, 3-0 την ΕΑΛ ).
Έτσι λοιπόν το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα – 2 νίκες σε 2 αγώνες (3-2 τον Φιλαθλητικό, 3-0 την ΕΑΛ) – σε ένα παιχνίδι που ο μόνος χαρακτηρισμός που του αρμόζει είναι ..΄΄το απόλυτο ντέρμπι’’.
Η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ μετά και την 2η νίκη της επί της ΕΑΛ , θέλει να συνεχίσει την καλή της αγωνιστική παρουσία ,και το Σάββατο θα επιδιώξει να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο ..
Είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι φέτος, η ομάδα έχει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο, ΄΄παλεύει ΄΄κάθε ματς στα ίσα και όλοι πιστεύουν πως με την παρουσία του κόσμου όλα είναι πιθανά!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
΄΄Η διοίκηση του Γ.Σ.Ε.Ελασσονας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, να παρευρεθεί στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ της ομάδας μας και του Ε Ο Σταυρούπολη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών..
Η παρουσία των φιλάθλων ,-όπως άλλωστε και στον αγώνα με την ΕΑΛ,- είναι απαραίτητη και πιστεύουμε πως, και τώρα, όλοι μαζί, θα ενθαρρύνουμε τις αθλήτριες μας , να πετύχουν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Συλλόγου μας.
Εξάλλου είναι τιμή και καμάρι μας αυτή η ομάδα, που με τη συμμετοχή της στις Εθνικές κατηγορίες , αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη Πόλη..
Γιαυτό λοιπόν σας προσκαλούμε όλους, το Σάββατο στις 7:00 μμ, στο κλειστό γυμναστήριο για να απολαύσουμε μία όμορφη αναμέτρηση, αφού τα ρόστερ και των δύο ομάδων, υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμπαράστασή σας.

Add Comment