Ξεκίνημα για το …«νέο» Π.Ο. Ελασσόνας!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά για τον «φρέσκο» και «νέο» Π.Ο. Ελασσόνας, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκρατημένης αισιοδοξίας, και με την παρουσία πολλών νέων προσώπων, και νεαρών ποδοσφαιριστών κυρίως από την περιοχή της Ελασσόνας.
Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Π.Ο.Ε. έγινε προχθές το απόγευμα, στο γήπεδο της Ελασσόνας, με την παρουσία όλου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, και βέβαια με τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Φώλλα και του βοηθού του Χάρη Νούσια.
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αθλητική περιβολή, μέσα σε χειροκροτήματα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρά τον καύσωνα. Προηγήθηκε σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Αντώνη Λιάνο, τον γενικό αρχηγό της ομάδος Γιάννη Δραγατσίκη, και αφού ο προπονητής έδωσε τις σχετικές οδηγίες, ακολούθησε τρέξιμο και χαλάρωμα, καθώς και οικογενειακό δίτερμα, υπό τα βλέμματα των διοικητικών και αρκετών φιλάθλων.
Αμέσως μετά, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος π. Αλέξανδρο Ρουμπιέ, που ευχήθηκε με τη σειρά του καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία για όλους.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ομάδα της Ελασσόνας, οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε. τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, που θα δώσει η ομάδα της Ελασσόνας για την καλύτερη προετοιμασία της, ενόψει του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, όπου θα πάρει μέρος.
Στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας δεν πέρασε απαρατήρητη τόσο η παρουσία παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου και φίλων του, καθώς και αυτή του παράγοντα του Οικονόμου Τσαριτσάνης Δημ. Νταρή, του προπονητή της Τσαριτσάνης Γιώργου Καλτέκη και του πρώην προπονητή του Π.Ο.Ε. Αλέξη Αλεξανδρή.

Add Comment