Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου 31/8 – 2/9

ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ

To 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου, στους πρόποδες του Ολύμπου σε ένα μαγευτικό μέρος μέσα στα πλατάνια (Πλατανόδασος Παλαιού Σπαρμού, Δ. Ελασσόνας, Ν. Λάρισας). Περισσότερες από 500 σκηνές αναμένονται να στηθούν στην δωρεάν κατασκήνωση που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Φεστιβάλ.

Το μουσικό πρόγραμμα με τις συναυλίες από τα μουσικά συγκροτήματα και τους Djs από όλη την Ελλάδα, έχει ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου(Φ.Ν.Ο.), προσφέροντας σε όλους 3 ημέρες μουσική από περισσότερους από 200 μουσικούς και τραγουδιστές. Πολλά παιχνίδια (Paintball, Τοίχος Αναρρίχησης, Ιππασία), events (Car & Motto Show, δημιουργία ρεκόρ σε Collage) καθώς και άλλες δράσεις (πεζοπορία στον Όλυμπο, μαθήματα παραδοσιακών χορών) είναι μέσα στο επίσημο πρόγραμμα του 2ου Φ.Ν.Ο. σε συνεργασία με Συλλόγους και Φορείς των γύρω περιοχών. Μέσα στην επίσημη σελίδα στο Facebook οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες με χάρτες και διαδρομές σχεδόν από όλη την Ελλάδα.

Παρουσιαστές του Φεστιβάλ θα είναι οι Νικόλ Παπαϊωάννου και Κωστής Δημάκης. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διεξαχθεί και ο διαγωνισμός για ένα ταξίδι στο Πήλιο, με μέρος των εσόδων (50%) να πηγαίνει στην Μ.Κ.Ο. για θέματα καρκίνου Be Strong.org.gr καθώς και στους Συλλόγους που στηρίζουν με τις δράσεις τους το 2ο Φ.Ν.Ο.

www.eleftheria.gr

Add Comment