Έργα ασφαλτόστρωσης στην Ελασσόνα

ΣΤΟΝ «ΠΟΛΥΠΑΘΟ» ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟ ΔΡΟΜΟ

Του Γιάννη Μουκίδη

Ξεκίνημα αύριο Πέμπτη για έργα ασφαλτόστρωσης στην Ελασσόνα, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουν σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης στην παραποτάμια οδό Μητροπολίτου Ιακώβου, στην πόλη της Ελασσόνας, στον «πολύπαθο»(…με πολλές ζημιές) δρόμο, όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες οχήματα, μικρά και μεγάλα, ουσιαστικά όλη η κυκλοφορία του εθνικού οδικού δικτύου Ελασσόνας – Κοζάνης(…από την Κεντρική προς τη Βόρεια Ελλάδα). Θα «φρεζαριστεί» ο υπάρχων ασφαλτικός τάπητας και θα αντικατασταθεί(θα γίνει νέα διάστρωση).
[wpg_thumb]
Τα έργα αρχίζουν αύριο, και παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να παρκάρουν τα οχήματα τους στο συγκεκριμένο δρόμο της Ελασσόνας, για να μην εμποδίζουν τις όποιες προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης.
Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα συνεχιστεί και περιλαμβάνει την διάστρωση με νέο ασφαλτικό τάπητα αρκετών τμημάτων στη γνωστή θέση «Μελούνα» και σε πολλά άλλα τμήματα της Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Κοζάνης.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει νέα τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων ασφαλείας σε πολλά σημεία τμημάτων Εθνικών οδών της περιοχής Ελασσόνας, αλλά και αντικατάσταση των ήδη κατεστραμμένων. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει διαγράμμιση της Νέας Εθνικής Οδού Τυρνάβου – Ελασσόνας, της Ε.Ο. Ελασσόνας – όρια νομών Λάρισας Κοζάνης και Ε.Ο. Ελασσόνας – όρια νομών Λάρισας Πιερίας.
Συμπερασματικά, το θετικό είναι πως μετά από αυτές τις εργασίες και την καθημερινή συντήρηση των δρόμων από συνεργείο του Κλιμακίου Ελασσόνας της Διεύθ. Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, οι δρόμοι της Επαρχίας Ελασσόνας γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ασφαλείς.

Add Comment