Σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πρόσκληση του περιφερειάρχη σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας

Πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βορείου Ομίλου στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οι αγώνες διεξάγονται από τις 11 έως τις 13 Μαΐου με τη συμμετοχή 6 ομάδων εκ των οποίων και μια από τη Λάρισα και μια από το Βόλο.
Ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι η Θεσσαλία βρίσκεται στο επίκεντρο των αγώνων με σημαντικές διοργανώσεις όπως αυτή, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Περιφέρειας. «Η Λάρισα μπορεί και διοργανώνει με επιτυχία τέτοιου είδους αγώνες γι’ αυτό και βλέπουμε πολλές αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, συνέργειας και συνεργασίας με την Κολυμβητική Ομοσπονδία που έχει σαν στόχο την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε» και γενικότερα των ιδεωδών του αθλητισμού. Παράλληλα αγώνες όπως αυτοί δημιουργούν μια κινητικότητα στην περιοχή καθώς θα συμμετάσχουν πάνω από 100 αθλητές ακολουθούμενοι από προπονητές, συνοδούς, γονείς κ.α.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συγχαρητήρια Κ. Αγοραστού στους παίδες και νέους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συγχαίρει τους παίδες ποδοσφαιριστές της 4ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Λάρισας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Τρικάλων, Πιερίας), οι οποίοι συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ 2011-2012 και κατέκτησαν την πρώτη θέση, καθώς επίσης τους προπονητές και τις διοικήσεις των τεσσάρων ΕΠΣ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επιτυχία αυτή.
Παράλληλα, συγχαίρει και την αντίστοιχη ομάδα νέων, η οποία έφτασε στην ημιτελική φάση.
Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι οι αθλητές με τις επιδόσεις τους απέδειξαν τη δυναμική του θεσσαλικού αθλητισμού και έδωσαν ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Με την ευκαιρία ο κ. Κώστας Αγοραστός προέτρεψε «κάθε νέα και κάθε νέο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς – όπως επισήμανε – μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει κάποιος από την ενασχόληση αυτή».

Ξεκινά το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνεται 18-19-20 Μάιου του 2012

«Ήρωες» χαρακτήρισε τους Κώστα Αγοραστό και Κώστα Θάνο το μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης κα Rodica Maria Yaksi που κατάφεραν μέσα σ’ αυτή τη πρωτοφανή οικονομική κρίση να διοργανώσουν αυτούς τους αγώνες

Με το σύνθημα «Μεσόγειος: θάλασσα φιλίας και συνεργασίας» ξεκινά στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα το 3ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της ελευθέρας και της ελληνορωμαϊκής πάλης που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Μαΐου.
Το θέαμα αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, αφού θα συμμετέχουν παλαιστές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα έχουν μία ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους. Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τους 250 αθλητές και αθλήτριες (που μαζί με τους προπονητές, τους συνοδούς και τους διαιτητές θα ξεπεράσουν τους 300 συμμετέχοντες) προέρχονται από 18 χώρες της Μεσογείου. Όπως έγινε γνωστό η χώρα μας θα συμμετέχει με πάνω από 60 αθλητές, δηλαδή 3 αθλητές σε κάθε αγώνισμα. Να σημειωθεί ότι η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη.

Add Comment