Ενημερωτική συνάντηση για τον Όλυμπο και Επιτροπή Διαβούλευσης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Ενημερωτική συνάντηση για το μείζον θέμα του Ολύμπου πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλλιθέα Ελασσόνας παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γιώργου Πασχόπουλου,  του αρμόδιου αντιδημάρχου Ελασσόνας, κ. ΑΘ. Καψάλη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Καλλιθέας, της Ολυμπιάδας, της Κρυόβρυσης, της Συκαμινέας, της Καρυάς και Κοκκινοπηλού – Καλυβίων.
Οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν διεξοδικά  για την προετοιμασία της πρότασης της πλευράς της Θεσσαλίας και την συνολική στρατηγική για  ήπια οικοτουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας με καταφύγια, Κέντρο Πληροφόρησης, παραδοσιακούς ξενώνες, διαδρομές.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της ομάδας έργου Ολύμπου, της δασάρχου Ελασσόνας, κ. Ζωής Φτίκα και του κ. Δημ. Ράπτη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ


Συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης επί του σχεδίου του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ελασσόνας παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας, κ. Γιώργου Πασχόπουλου, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Φ. Τζιόκα, των οικονομικών και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Add Comment