51χρονος έκαψε ξύλινο σπιτάκι στην Ελασσόνα!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Του Γιάννη Μουκίδη

Έβαλε φωτιά για να κάψει ένα από τα ξύλινα «σπιτάκια» που είχαν τοποθετηθεί για την περίοδο των γιορτών, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας!
Πρόκειται για άτομο 51 χρονών, ιδιαίτερα γνωστό στην «πιάτσα» της Ελασσόνας.


Ήταν χθες, 5 τα ξημερώματα, όταν περιπολικό του Α.Τ. Ελασσόνας, εκτελώντας τις προγραμματισμένες περιπολίες εντός της πόλης, περνούσε μπροστά από την κεντρική πλατεία της Ελασσόνας. Ξαφνικά, το πλήρωμα του είδε να βγαίνουν μέσα από ένα ξύλινο περίπτερο, που είχε εγκατασταθεί εκεί, στην περίοδο των γιορτών, πυκνοί μαύροι καπνοί και φλόγες. Αμέσως, οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο και έπιασαν επ΄ αυτοφώρω, τον ιδιόρρυθμο Ελασσονίτη να έχει βάλει φωτιά εντός του περιπτέρου, όπου υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και φώτα. Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ολοκλήρωσε το έργο της κατάσβεσης, και οι φλόγες δεν απλώθηκαν. Από την φωτιά, καταστράφηκε ολοσχερώς το ξύλινο περίπτερο.
Όπως ήταν φυσικό, ο 51χρονος Κώστας, καταγόμενος από την Βαλανίδα Ελασσόνας(διαμένει προσωρινά στην Ελασσόνα), που ενίοτε χαρακτηρίζεται από ιδιόρρυθμες και περίεργες συμπεριφορές, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ελασσόνας. Χθες, το μεσημέρι, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενος για εμπρησμό.
Το συμβάν, από ενωρίς το πρωί χθες, απλώθηκε γρήγορα στην «πιάτσα» της Ελασσόνας, αφού έγινε στο κέντρο της πόλης και η εικόνα του καμένου ξύλινου περιπτέρου στην πλατεία προϊδέαζε τον όποιο διερχόμενο για το τι είχε συμβεί, πριν λίγες ώρες. Οι Ελασσονίτες, όπως και νάχει, ξαφνιάστηκαν για το συμβάν. Άλλωστε, ο 51χρονος, περιθωριοποιημένος και μοναχικός, με τις κατά καιρούς συμπεριφορές του, είναι, καλώς η κακώς, και αυτός «κομμάτι» της Ελασσονίτικης καθημερινότητας.

Add Comment