Κέλλας: “Στον “προκρούστη” τα επιδόματα τριτέκνων – πολυτέκνων”

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΕΛΛΑΣ:ΣΤΟΝ “ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ” ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

«Σε μια χρονική περίοδο που το δημογραφικό ζήτημα απειλεί τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, η Κυβέρνηση τιμωρεί την τρίτεκνη οικογένεια, με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο που ψήφισε για την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων».

Με αυτά τα λόγια επέλεξε να ξεκινήσει τον χαιρετισμό του στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την εκδήλωση αλλά και την ενεργή παρουσία τους, επισημαίνοντας:

« Γνωρίζω από κοντά το έργο του συλλόγου σας και οφείλω να σας συγχαρώ και να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να διεκδικείτε για τις οικογένειες με τρία παιδιά, ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες της πρωτοφανής οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα».

Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, έκανε ειδική αναφορά στους βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες τρίτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χαρακτηρίζοντας τους “παράδειγμα αριστείας που έχει ανάγκη η χώρα”.

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που βραβεύονται σήμερα.
Το παράδειγμά σας, είναι το παράδειγμα της αριστείας που έχει ανάγκη η χώρα.
Είναι το παράδειγμα που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε, ο καθένας στον τομέα του, αν θέλουμε πραγματικά να τελειώνουμε με τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει από αυτόν της οργανωμένης προσπάθειας και της αριστείας, απέναντι στις αριστερές ιδεοληψίες και την οπισθοδρόμηση.
Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας και η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται, να ανοίξει το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας στη χώρα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Κέλλα.

Add Comment