Ν. Ευαγγέλου: “Ευαισθησία στους πολίτες με αναπηρία και τους ηλικιωμένους”

Από το Γραφείο τύπου του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση τους επόμενους μήνες του ασανσέρ στο χώρο του πάρκινγκ και το νέο ΚΑΠΗ στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Ολοκληρώνεται και παραδίνεται, τους επόμενους μήνες, στους πολίτες της Ελασσόνας, το ασανσέρ στον χώρο του πάρκινγκ κάτω από τη ΔΕΥΑΕΛ.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Με ευαισθησία στους πολίτες με αναπηρία, στις μητέρες με μικρά παιδιά, στους ηλικιωμένους, παρεμβαίνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων. Το ασανσέρ που θα παραδοθεί προς χρήση, το επόμενο διάστημα, θα διευκολύνει τους πολίτες στην μετακίνηση τους. Συνεχίζουμε…”

Με αφορμή την κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Ελασσόνας, ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τον επόμενο μήνα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τον νέο χώρο των ΚΑΠΗ στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, έναν χώρο στο κέντρο της Ελασσόνας, εκεί όπου θα μπορούν να αισθάνονται όλοι τους ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, έναν χώρο λειτουργικό και όμορφο. Τους αξίζει, όχι μόνο η συμπαράσταση και η προσοχή μας, δικαιούνται τη φροντίδα μας. Συνεχίζουμε…

[wpg_thumb]

Add Comment