Επίκουρος – ΓΣΕΕ 3-2

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΣΙΑ

“Χιτσοκικό” φινάλε στο γήπεδο της Πολίχνης για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων του Επίκουρου και του Γ.Σ Ελασσόνας. Η ομάδα της Πολίχνης μπήκε δυναμικά στον αγώνα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθεί και στα δύο πρώτα σετ 2-0 με (25-14, 25-15)…  Η Ελασσονίτικη ομάδα από το 3ο σετ και μετά ανέβασε την απόδοσή της, οι αλλαγές από τον πάγκο ήταν ιδιαίτερα καταλυτικές _ ειδικά της Πλιάκα_ για την εξέλιξη του αγώνα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων, που ακολούθησαν την ομάδα στην Θεσσαλονίκη,τελείωσε το 3ο σετ με 26-24.. Στο 4ο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά με τη ψυχολογία στα ύψη και με τις Μπούσια Χάιδω και την 15χρονη Κασσελούρη Μαρία να σηκώνουν στις πλάτες τους την ομάδα, η διαφορά έφθασε να είναι έως και 15-7!! Εκεί όμως όλα πήγαν να ανατραπούν καθώς η πασαδόρος Πλιάκα έπαθε διάστρεμμα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και ξαναμπήκε μετά από τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν στο ιατρείο του Σταδίου..Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση πίεσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία και η  ικανότητα της Δίρβα που με 5/5 επιθέσεις η Ελασσόνα τελείωσε νικηφόρα τον αγώνα (25-23)!! Στο τάι μπρέικ ο Επίκουρος ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να το κερδίσει 15-10!!
Για ακόμη ένα παιχνίδι η Ελασσόνα απέδειξε ότι μάχεται και ανταγωνίζεται οποιοδήποτε αντίπαλο έχει απέναντι. Οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές βρήκαν τον Γ.Σ Ελασσόνας να έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα (3 εκτός ,1 εντός), να έχει ΄΄σπάσει΄΄ δύο δύσκολες έδρες ( Γιαννιτσά, Επίκουρο), και να έχει πετύχει το απόλυτο αγωνιστικά 3-0 στην έδρα της εναντίον της Ν.Γενιάς..
Αλλά το συγκλονιστικότερο όλων είναι η συμπαράσταση του κόσμου,τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ο οποίος έχει ενθουσιάσει την ομάδα για την βοήθειά του, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Πολίχνη όπου η βοήθεια ήταν σημαντική.
Γιαυτό  λοιπόν η Διοίκηση, οι παίκτριες και o προπονητής, ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους και τους καλεί και την επόμενη αγωνιστική με τον Γ.Σ Δράμας να βρεθούν στο κλειστό και να εμψυχώσουν την ομάδα!!!
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)  ΠΛΙΑΚΑ, ΜΠΟΥΣΙΑ Χ. ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΚΑΤΣΑΡΕ, ΔΙΡΒΑ,ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΖΙΑΚΟΥ(λ), ΙΟΒΤΣΕΒΑ,ΓΚΕΤΣΙΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ:(TΡΥΨΙΑ)ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ,ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ,ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ,ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΙΔΟΥ,ΚΑΝΤΟΥΡΗ,ΠΑΝΤΑΖΗ,ΠΛΟΥΜΗ,ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΒΕΡΓΗ,ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ,ΜΟΥΜΟΥΡΗ

Add Comment