ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και στην Ελασσόνα!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ
του Γιάννη Μουκίδη

Ξεκίνημα για το ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) και στην Ελασσόνα, αφού πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τα εγκαίνια του.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ΙΚΤΕΟ βρίσκονται στο 3ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής οδού Ελασσόνας – Λάρισας, λίγο έξω από την Ελασσόνα και οι ιδιοκτήτες του Σωκράτης Μαραγκός, Δημήτρης Μπούτλας και Νίκος Κουτούγιας υπόσχονται γρήγορο, αξιόπιστο, πιστοποιημένο και ολοκληρωμένο έλεγχο για όλους τους τύπους των οχημάτων.

Τον καθιερωμένο αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ενώ έδωσαν το «παρών» ο αντιπεριφερειάρχης Αθαν. Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νικ. Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας και του Νομού Λάρισας, δεκάδες επαγγελματίες και πολύς κόσμος.
το πρώτο «καλωσόρισμα» στους προσκεκλημένους έγινε από τον Σωκράτη Μαραγκό και ακολούθησε σύντομη ενημέρωση από τον Δημ. Μπούτλα(εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΕ).

[wpg_thumb]
«Σταχυολογώντας» από τα όσα τόνισε ο ένας εκ των ιδιοκτητών Δημ. Μπούτλας:
«Ορισμένα στοιχεία για την εταιρεία ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ): Το πρώτο ΙΚΤΕΟ της εταιρείας ιδρύθηκε και λειτούργησε στην Λάρισα(κόμβος Μελισσοχωρίου) το 2006. Το δεύτερο ΙΚΤΕΟ λειτούργησε στον Βόλο(οδός Λαρίσης) το 2011 και το τρίτο ΙΚΤΕΟ είναι αυτό που εγκαινιάζουμε στην Ελασσόνα.
Η μακρόχρονη ενασχόληση με το αντικείμενο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, μας έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς επενδύσαμε σε άρτιες εγκαταστάσεις, εξοπλίζοντας αυτές με τα πιο σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα και με την στελέχωση και κατάλληλη εκπαίδευση προσωπικού προκειμένου να πετυχαίνουμε τον ποιοτικότερο και γρηγορότερο έλεγχο των αυτοκινήτων.
Αφουγκραζόμενοι τα αυξημένα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει η χώρα μας αυτή την περίοδο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Ελασσόνα, η οποία είναι μια επαρχία με μεγάλο γεωγραφικό εύρος και πολλά απομακρυσμένα χωριά, με στόχο να είμαστε δίπλα σας και να απαλλάξουμε τους κατοίκους της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής από την ανάγκη μετάβασης σε άλλα αστικά κέντρα για έλεγχο ΚΤΕΟ, κερδίζοντας χρήματα, χρόνο, χωρίς κούραση και επιπλέον δημιουργώντας θέσεις εργασίας καθώς οι εργαζόμενοι του ΙΚΤΕΟ Ελασσόνας κατάγονται από την Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας.
Οι τιμές γνωριμίας του ΙΚΤΕΟ Ελασσόνας συνάδουν με τις γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της εποχής.
Το ΙΚΤΕΟ Θεσσαλίας στην Ελασσόνα κτίσθηκε σε ένα οικόπεδο 7,500 στρεμμάτων περίπου και με την δημιουργία του κόμβου επί της παλ. Εθνικής οδού Ελασσόνας – Λάρισας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς πρόσβασης σ΄ αυτό.
Περιλαμβάνει 3 γραμμές. Γραμμή για Εξυπηρέτηση ελαφρών οχημάτων(επιβατικά οχήματα και μικρά φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους. Γραμμή για τα δίκυκλα. Μικτή γραμμή που μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τα βαρέα οχήματα(φορτηγά, λεωφορεία, συρμοί, κ.λ.π.) όσο και ελαφρά οχήματα.
Το ΙΚΤΕΟ Θεσσαλίας δίνει την δυνατότητα πέρα από τον περιοδικό έλεγχο που προβλέπεται από την Πολιτεία, να περάσει όποιος πολίτης θέλει προαιρετικό έλεγχο καθώς και ειδικούς τεχνικούς ελέγχους όπως είναι οι διασκευές οχημάτων με υγραεριοκίνηση στα οχήματα αλλά και οι πιστοποιήσεις των βαρέων οχημάτων με συστήματα αντιεμπλοκής πέδησης(ABS).
Φιλοδοξούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για τον Τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων σας με μεγάλη διάθεση προσφοράς, ευγένεια και ήθος, και η ίδρυση του να αποτελέσει μέσο διευκόλυνσης της ζωής των κατοίκων της Ελασσόνας.
Ευχαριστίες στο προσωπικό της τεχνικής εταιρείας Δ. Μπούτλας – Ν. Κουτούγιας, το προσωπικό του ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισας και Βόλου, στις αρμόδιες υπηρεσίες αδειοδότησης και στους συνεργάτες που συνέβαλαν στην διεκπεραίωση του εγχειρήματος».

Μετά την τελετή των εγκαινίων, τον αγιασμό, τους χαιρετισμούς και τις ευχές, ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Σωκράτης Μαραγκός, Δημ. Μπούτλας και Νίκος Κουτούγιας και ο γενικός διευθυντής Θάνος Βουλγαράκης ξενάγησαν τους επισήμους και τον κόσμο στις εγκαταστάσεις του νέου ΙΚΤΕΟ, ενώ ακολούθησε πλούσιος μπουφές στον προαύλιο χώρο των νέων εγκαταστάσεων.

Add Comment