Εξαιρετικές εντυπώσεις για τη Θεατρική Ομάδα Ελασσόνας

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ., Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

Εξαιρετικές εντυπώσεις, θερμό χειροκροτήματα, ενθουσιασμός στις δύο πρώτες παραστάσεις του έργου «Θα σε κάνω βασίλισσα» του Αλέκου Σακαλλάριου, που ανέβηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Θεατρική Ομάδα Ελασσόνας, σε σκηνοθεσία Στέλιου Ντικούλη.
Να σημειωθεί ότι η 3η παράσταση του έργου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» της Ελασσόνας.
Το κέφι των ερασιτεχνών ηθοποιών, η ερμηνευτική τους ικανότητα, αλλά και η σκηνική τους αρτιότητα «καθήλωσαν» τον κόσμο που παρακολούθησε το έργο. Είναι μια παράσταση που προσφέρει γέλιο και ψυχαγωγεί μεγάλους και μικρούς. Το χειροκρότημα των θεατών και τα θερμά τους λόγια, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής και για σήμερα Τρίτη στις 8.30 το βράδυ.
Να θυμίσουμε τους συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Στέλιος Ντικούλης. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βαγγέλης Τρουμπούκης (Αντώνης), Κωνσταντίνα Μιχούλη (Ελένη- σύζυγος Αντώνη), Κώστας Φαρμάκης (Πητ- Θείος Ελένης), Γιούλη Παγγέα (Ειρήνη- υπηρέτρια), Μάγδα Αθανασιάδου (κ. Χατζηλαζάρου & μεταφορέας), Στέφανος Ευαγγέλου (Μπιλ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Νίκος  & αστυνομικός), Μαίρη Μητσιμπόνα (Λίτσα- σύζυγος Νίκου), Λαμπρινή Πούτα (Σαπφώ συνεργάτης του Αντώνη). Φροντιστηριακό υλικό: Θανάσης Μιχάλης, Βασίλης Τζίκας και Γιούλα Παπακωνσταντίνου. Αφίσα πρόγραμμα: Απόστολος Ζησιμάτος.

[wpg_thumb]

Add Comment