«Έφυγε» ξαφνικά Ελασσονίτης υπάλληλος Δ.Ο.Υ.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 57 ΧΡΟΝΩΝ

Του Γιάννη Μουκίδη

«Έφυγε» ξαφνικά, σε ηλικία 57 ετών, ο υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας Κωνσταντίνος Κιάκας, μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο!
Ο γνωστός Ελασσονίτης, χθες Τρίτη γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ενώ ήταν σπίτι του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο. Με συγγενικό του πρόσωπο, πήγε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Αρχικά, έδειχνε καλά, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατευθύνθηκε στην Λάρισα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της διαδρομής προς Λάρισα, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Κιάκα ξάφνιασε και «σόκαρε» την κοινωνία της Ελασσόνας, προκαλώντας από χθες το πρωί έντονη συγκίνηση και θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Ο άτυχος Κώστας ΚΙάκας, ήταν οικογενειάρχης, πατέρας δύο κοριτσιών, ηλικίας 18 και 16 χρονών αντίστοιχα. Σύζυγος του η συνάδελφος του υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας Βίκυ Μπασδέκη – Κιάκα. Η μεγαλύτερη κόρη του 57χρονου Ελασσονίτη, μέλος της ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ. Ελασσόνας, εφέτος πέρασε σε Πανεπιστημιακή Σχολή της Αλεξανδρούπολης, ενώ η μικρότερη είναι μαθήτρια. Αγαπητός, άτομο της Ελασσονίτικης καθημερινής «πιάτσας», εργατικός, εξυπηρετικός και συνεργάσιμος στην δουλειά του, φίλος της καλής παρέας, αλλά και του τοπικού αθλητισμού(ποδόσφαιρο, βόλεϊ , μπάσκετ), παρακολουθούσε συχνά αγώνες και προπονήσεις των τοπικών ομάδων. Παλαιότερα διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Ελασσόνας.
Η κηδεία του Κώστα Κιάκα, που «έφυγε» τόσο απρόσμενα από την ζωή, θα γίνει, σήμερα, ημέρα του Αγίου Δημητρίου, στην Ελασσόνα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Add Comment