Ενημέρωση σε εγκεκριμένους επενδυτές από την ΑΕΝΟΛ στην Ελασσόνα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ  Α.Α.Ε. ΟΤΑ  «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» πραγματοποίησε  την Τρίτη 18-10-2011 και ώρα 13:00μ.μ. στα γραφεία της, ενημερωτική συνάντηση με τους εγκεκριμένους επενδυτές της 1ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος  LEADER .
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των εγκεκριμένων επενδυτών για τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων που προβλέπονται από το ρυθμιστικό πλαίσιο του προγράμματος.


Ο πρόεδρος της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.»  κ. Μηνάς Θεόδωρος  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υλοποίηση  των επενδύσεων τους.
Στην συνέχεια η  κυρία Μπασδέκη Σεβαστή Συντονίστρια του προγράμματος τους παρουσίασε  αναλυτικά την διαδικασία υλοποίησης, διοικητικών  ελέγχων,   πληρωμών και τους επισήμανε  τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο πρόγραμμα. Τέλος τους τόνισε την διάθεση τόσο της ίδιας όσο και των άλλων  στελεχών της εταιρείας να βοηθήσουν για το καλύτερο, και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των επενδυτών και των στελεχών της εταιρείας ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή υλοποίηση των επενδύσεων τους.
Ακολούθησε διάλογος με απορίες και ερωτήσεις των επενδυτών.

Add Comment