Απεβίωσε ο Οδυσσέας Τριανταφύλλου σε ηλικία 72 ετών

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ «Ε» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Έφυγε» από τη ζωή, χθες το βράδυ, στο Νοσοκομείο της Λάρισας, σε ηλικία 72 ετών, ο γνωστός Ελασσονίτης επιχειρηματίας και συνεργάτης – πράκτορας της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στην ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας Οδυσσέας Γ. Τριανταφύλλου, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Ο εκλιπών, άνθρωπος της αγοράς της Ελασσόνας, άτομο χαμηλών τόνων, ευγενής και μειλίχιος, διατηρούσε για πολλά χρόνια την οικογενειακή μεγάλη επιχείρηση ψυγείων καθώς και το ιστορικό βιβλιοπωλείο – πρακτορείο εφημερίδων «Τριανταφύλλου», «σημείο αναφοράς» για την αγορά της οδού Βενιζέλου και για την πλατεία «Σιταροπάζαρου». Ακούραστος και πολύτιμος συνεργάτης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», αφού για πολλά χρόνια, είχε την ευθύνη της διανομής της εφημερίδας μέσα στην πόλη και σε όλη την Επαρχία Ελασσόνας, σε καθημερινή βάση. Διετέλεσε παλαιότερα μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας.
Αφήνει πίσω την σύζυγο του γυμνάστρια Αλτάνη Δεληχά – Τριανταφύλλου και τον γιό του Γιώργο, σπουδαστή.

Η κηδεία του Οδυσσέα Τριανταφύλλου θα γίνει σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας. Επιθυμία της οικογενείας του είναι αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να δοθούν στην Ι. Μητρόπολη Ελασσώνος, για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Add Comment