Πάνδημο «αντίο» στον επιχειρηματία Γιώργο Τζήκα

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 57ΧΡΟΝΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

Μέσα σε ατμόσφαιρα πένθους, οδύνης και συγκίνησης, η Ελασσόνα αποχαιρέτισε χθες το μεσημέρι τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Βασ. Τζήκα, που «έφυγε» για το «αιώνιο ταξίδι», σε ηλικία 57 ετών, ανέλπιστα, χτυπημένος από «μη αναστρέψιμο» εγκεφαλικό επεισόδιο, που συνέβη πριν λίγες ημέρες.
Στην Εξόδιο Ακολουθία, που τελέσθηκε στον ασφυκτικά γεμάτο Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου Ελασσόνας, συλλειτούργησαν ιερείς ενοριών της πόλης και της επαρχίας Ελασσόνας, ενώ τον απουσιάζοντα(σε αποστολή της Εκκλησίας στο εξωτερικό) μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα εκπροσώπησε ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου.
Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες, εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του, απλοί πολίτες, ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν ένα δραστήριο, σοβαρό και επιτυχημένο επιχειρηματία και επαγγελματία, ένα κοινωνικό, προσιτό, αγαπητό, χαμογελαστό και ευαίσθητο άνθρωπο, ένα άτομο της καθημερινότητας της Ελασσόνας, που η μοίρα τον πήρε νωρίς από τη ζωή. Περίσσευε η θλίψη, η συγκίνηση, το «βουβό κλάμα», τα δάκρυα, αλλά και διάχυτη…έκπληξη και απορία που συνοδεύουν πάντα ένα πρόωρο θάνατο.

Ανάμεσα στους παρισταμένους στην Εξόδιο Ακολουθία: η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας – πρ. έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Γρηγ. Παπαχαραλάμπους, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Αδάμ, ο πρ. αντινομαρχης Λάρισας κ. Γ. Φακής, οι πρ. δήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Γ. Πασχόπουλος και Π. Χατζήνας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Δημ. Οικονόμου, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Γ. Κατσιαντώνη, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι και αντιπροσωπείες φορέων, συλλόγων, σωματείων του Νομού Λάρισας, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος και εκατοντάδες κόσμου.

[wpg_thumb]

Add Comment