Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ 1-0

ΠΟΕ ΑΓΩΝΑΣ (1)

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας κατάφερε να επικρατήσει της δυνατής Δόξας Αργυροπουλίου με 1-0, σε ένα παιχνίδι που έχει τη «σφραγίδα» του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Π.Ο.Ε. Περτζιόνι.
Οι γηπεδούχοι, που με αυτή τη νίκη αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΛ, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έπαιξαν με δύναμη, έχασαν πολλές ευκαιρίες να μεγαλώσουν το δείκτη του σκορ και δίκαια χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της γειτονικής τους Ελασσόνας αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τόσο για τον καταλογισμό του πέναλτι, όσο και για το ακυρωθέν γκολ(που καταλογίστηκε οφσάιντ).

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

10΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Σιαφαρίκα και το έξυπνο σουτ αποκρούει σωτήρια ο Μπαχτσιβάνος.
14΄: Ευθύβολο σουτ του Ντούφα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αργυροπουλίου.
35΄: Ωραία προσπάθεια – συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Τζήκα, που από καλή θέση σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος μπλοκάρει σωτήρια.
39΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να προηγηθούν, όταν ο δαιμόνιος Ματούλας εκμεταλλεύεται λάθος των φιλοξενουμένων και «κλέβει» τη μπάλα, από δεξιά, και σουτάρει, υποχρεώνοντας παίχτη των φιλοξενουμένων να αποκρούσει σωτήρια λίγο πριν η μπάλα μπει στην εστία.
48΄: Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη και ο έμπειρος γκολκίπερ Μπαχτσιβάνος αποκρούει.
65΄: Ο διαιτητής του αγώνα καταλογίζει πέναλτι σε χέρι παίκτη των φιλοξενουμένων(μετά από σουτ του Ελευθεριάδη), αφού συμβουλεύτηκε τον επόπτη, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Αργυροπουλίου. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης, που γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
71΄: Προσπάθεια των φιλοξενουμένων για την ισοφάριση. Ο Τσιάγκος ξεφεύγει και με κοντινό σουτ σκοράρει, αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ, καταλογίζοντας οφσαιντ(ο επόπτης είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία). Νέες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Αμέσως μετά, ακολουθεί ο τραυματισμός του Περτζιόνι και ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά το ματς.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Π.Ο.Ε. χάνει 4 μοναδικές ευκαιρίες να αυξήσει το δείκτη του σκορ, όταν σε κοντινά σουτ, ένα του Ματούλα και τριών του Φτίκα η μπάλα φεύγει μόλις άουτ!

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κομισόπουλος Σ., Νατσιούλας Η., Πατέτσιος Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Σιαφαρίκας, Καζάκης, Περτζιόνι(72΄ λ.τ. Καλτέκης), Γκαμπέτας, Ντούφας(55΄ Φτίκας), Ελευθεριάδης, Καραμάνος(80΄ Αθανασέλος), Ματούλας, Τζήκας.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ(Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Στ., Μεσημέρης(59΄ Τζανέκας), Λίούμης, Μπουζούκας, Μάρκου, Βλιώρας, Ζάχος(77΄ Ελμάζι), Μπαχτσιβάνος Στ. του Χ.(77΄ Νταλέτσιος), Τσιάγκος, Μπέλτσιος, Κόκκορας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment