«Πάγωσε» το γήπεδο της Ελασσόνας από τον τραυματισμό Περτζιόνι!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Π.Ο.Ε. – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΤΖΙΟΝΙ (1)

Μπορεί η προχθεσινή νίκη του ψυχωμένου Π.Ο. Ελασσόνας επί της δυνατής Δόξας Αργυροπουλίου με 1-0 να ήταν σημαντική για τους γηπεδούχους, αλλά τον αγώνα «επισκίασε» για τα καλά ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Περτζιόνι, στο 72΄ του αγώνα.
Στην κυριολεξία, το γήπεδο «πάγωσε», βλέποντας το νεαρό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ξαπλωμένος στο χόρτο για αρκετή ώρα, χτυπημένος στη μέση. Ο γιατρός του αγώνα, βλέποντας τα πρώτα συμπτώματα του, ζήτησε πλήρη ακινησία έως την παραλαβή του από ασθενοφόρο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ήρθε στο γήπεδο από τη Λάρισα μετά από 45΄(!), αφού την ώρα που ειδοποιήθηκε το Κ.Υ. Ελασσόνας ήδη το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλη διακομιδή ασθενούς προς τη Λάρισα!
Όλο το διάστημα της αναμονής, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, απλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, διαιτητές, προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στον άτυχο ποδοσφαιριστή, που ανέμενε και αυτός ακίνητος, περιμένοντας το ασθενοφόρο.
Στη γύρω ατμόσφαιρα έντονη η ανησυχία για την εξέλιξη της πορείας του τραυματία και όλοι(γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι) είχαν ξεχάσει πια την εξέλιξη του αγώνα, τις φάσεις που συζητήθηκαν και προσεύχονταν για τα καλύτερα στην υγεία του Περτζιόνι. Ανθρώπινες στιγμές, γεμάτες ανησυχία αλλά και ελπίδα…
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι πρώτες εξετάσεις και η μαγνητική έδειξαν αιμάτωμα στη μέση.
Το βράδυ του Σαββάτου, βγήκε από το νοσοκομείο και του συστήθηκε ξεκούραση και αποχή από την αγωνιστική δράση για 10 ημέρες.
Όσο για τη νίκη του Π.Ο.Ε., που δικαιολογημένα πέρασε σε δεύτερο πλάνο, οι συμπαίκτες του, ο προπονητής Νίκος Φώλλας και η διοίκηση της ομάδας την αφιερώνουν στον άτυχο – «τυχερό μέσα στην ατυχία του» ποδοσφαιριστή Περτζιόνι.

[wpg_thumb]

Add Comment