«Λευκή Νύχτα» την Παρασκευή στην Ελασσόνα από τον Εμπορικό Σύλλογο

λευκη νυχτα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων, συμμετέχει ενεργά και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2015 του Δήμου Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, ο σύλλογος διοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με είδη σε προνομιακές τιμές, με φωτισμένες πλατείες, με ξυλοπόδαρους, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς.
Η έναρξη της βραδιάς θα γίνει στις 7.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας με μουσική από D J, που θα διαχέεται από ηχεία σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ο σύλλογος διοργανώνει στην κεντρική πλατεία την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, που θα περιλαμβάνει κλήρωση δώρων και άλλες γιορτινές εκπλήξεις.
Θα είναι μια βραδιά με πολλές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημητρίου Τσιαβέ και την παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας Δημητρίου Τσιαβέ, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κας Ευλαμπίας Ντούλα και θα δώσει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να γευτούν την «Πρωτοχρονιάτικη Χορτόσουπα του Αη Βασίλη», την οποία όπως κάθε χρόνο, θα δημιουργήσουν και θα προσφέρουν τα τμήματα μαγειρικής του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, αποτελούμενο από Καθηγητές, Μαθητές και Σεφ της σχολής.

Στο πνεύμα των εορταστικών εκδηλώσεων ο σύλλογος θα διοργανώσει διαγωνισμό εορταστικής βιτρίνας των καταστημάτων, βραβεύοντας στην εκδήλωση της Κυριακής 28/12/2014 τις τρεις καλύτερες.
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια φιλική βραδιά του Εμπορικού Συλλόγου στην ταβέρνα του «Θωμά» τηλ. 2493024230

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Add Comment