Πανηγύρι στη Δολίχη παρά την κακοκαιρία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί το πανηγύρι Δολίχης όπως σχεδίαζε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στις 5 & 6 Αυγούστου. Παρόλα αυτά αρκετοί ήταν αυτοί που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στήριξαν τις εκδηλώσεις.
Αρχικά το Σάββατο 2 Αυγούστου η νεολαία της Δολίχης διασκέδασε με το πάρτυ νεολαίας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. ( Για τεχνικούς λόγους δεν διατίθεται φωτογραφικό υλικό).
Το απόγευμα της Τρίτης 5 Αυγούστου, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στο βυζαντινό ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, με περιφορά της εικόνας γύρω από την πλατεία. Το προγραμματισμένο δημοτικό – λαϊκό με την ορχήστρα του Βακουφτση Κώστα δεν πραγματοποιήθηκε, αφού οι συνεχής βροχή δεν το επέτρεψε. Ωστόσο, ο κόσμος παρέμεινε στην πλατεία της Δολίχης διασκεδάζοντας με μουσική από cd μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την Τετάρτη 6/8 19:30 η παιδική θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου παρουσίασε το έργο: «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη στην αίθουσα «Τάκη Τσιόγκα» του πολιτιστικού κέντρου. Τη θεατρική παράσταση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, επιμελήθηκε η Βιργινία Τσακνάκη.
[wpg_thumb]
Το δημοτικό γλέντι που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις με την ορχήστρα του Νίκου Τζουκόπουλου και Κώστα Βακουφτσή λόγω δυνατής βροχής ξεκίνησε στις 22:30. Η εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης που ήταν στο πρόγραμμα δεν πραγματοποιήθηκε. Το γλέντι δεν διέρκησε πολλές ώρες αφού η βροχή και πάλι χάλασε την διάθεση του κόσμου.
Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Δολίχης νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια του εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχε “στηθεί¨τίποτα ή διαφορετικά δεν θα γινόταν εκδηλώσεις. Οποιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειάστηκε ο Σύλλογος ήταν εκεί για να “στήσουν, να καθαρίσουν, να κουβαλήσουν, να ψήσουν, να βοηθήσουν. Ακόμα ο Σύλλογος ευχαριστεί του παρακάτω κτηνοτρόφους για την προσφορά των κρεάτων: Γκόγκος Αντώνης, Σουγλής Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Κώστας, Λιόλιος Θώμας, Μαντζάρας Δημήτρης, Τσακνάκης Νίκος, οπώς επίσης τον Λιόλιο Διονύση για την προσφορά του ψυγείου αλλα και τον Γκανάτσιο Δημήτρη για την χορηγία των καπέλων.

Add Comment