Κάλεσμα εθελοντών για τον Faethon Olympus Marathon

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 13/7/2014

faethon

Ο FAETHON OLYMPUS MARATHON πλησιάζει και πέρα από τους εμφανείς «ήρωες», που είναι οι αθλητές, οι οποίοι, υπερβαίνοντας εαυτούς, συμμετέχουν στον απαιτητικό αυτό αγώνα, υπάρχουν και οι αφανείς «ήρωες», οι εθελοντές μας, οι οποίο στηρίζουν τον αγώνα με την παρουσία τους και την προσφορά τους. Που είναι στο βουνό μαζί με τους αθλητές και τους βοηθάνε, τους ενθαρρύνουν, τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Όλοι αυτοί οι εθελοντές κινούνται από την αγάπη τους για το βουνό και το μοναδικό αίσθημα προσφοράς και αλτρουισμού.
Ο FAETHON OLYMPUS MARATHON καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές του αγώνα και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Εθελοντής του FAETHON μπορεί να γίνει όποιος επιθυμεί, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, επαγγελματικής ιδιότητας και ηλικίας. Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Σίγουρα η εμπειρία του αγώνα θα αποζημιώσει όλους όσους θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή του. Άλλωστε, η ανταμοιβή του εθελοντή είναι η ίδια η προσφορά του.
Για δηλώσεις συμμετοχής ως εθελοντές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 6948839724
Υπεύθυνη: Σαμαρά Φανή
Σας περιμένουμε για να νιώσουμε τη χαρά της αλληλοϋποστήριξης και της ξεχωριστής εμπειρίας του Ολύμπου.

Για την οργανωτική επιτροπή
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Βικτωρία Νίκου
Πιτένης Αθανάσιος
Ανδρομάχη Φουνταρλή
Κωστούλης Δημήτριος

Add Comment