Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την εκπαίδευση ενηλίκων

«Η χρήση των μη τυπικών μεθόδων εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στα πλαίσια του διετούς προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων Grundtving, που συμμετέχει η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας με τη συνεργασία 3 άλλων εταίρων από την Ρουμανία, την Πολωνία και την Λετονία, θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Τη χρήση των μη τυπικών μεθόδων εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση» αλλά και την αύξηση της χρήσης των μη τυπικών μεθόδων, τεχνικών και μέσων στην τυπική εκπαίδευση ενηλίκων .

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρες: 10.00 – 15.00 στο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας και Κισσάβου.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ασχολούνται με κάθε μορφής εκπαίδευση. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακολούθησης του σεμιναρίου, μπορείτε είτε να στείλετε μια αίτηση για συμμετοχή, στο email της Λ.Α.Ε.Ε. : laografiki@gmail.com, ή δηλώνοντας συμμετοχή στα μέλη της Λ.Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα (6974550560 και 6936527179) . Υπενθυμίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου και στη λήξη του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Προφίλ των εκπαιδευομένων:
Οι εκπαιδευόμενοι που καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο μπορούν να είναι :
– εκπαιδευτές στην μη τυπική εκπαίδευση και καθηγητές από το τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα
– εκπαιδευτές με εμπειρία στη συνεργασία με την ομάδα στόχου
– εκπαιδευτές που ασχολούνται με το μη τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα
– εμπειρία σε ένα από τα ακόλουθα θέματα: όπως δημιουργική γραφή, εικαστικά, προώθηση της ανάγνωσης και του γραμματισμού, ανακύκλωση άχρηστων αντικειμένων και παλιών ενδυμάτων και δημιουργία νέων αξεσουάρ και ενδυμάτων και εκπαίδευση του πολίτη
– εμπειρία στην παροχή μαθημάτων κατάρτισης με βάση την βιωματική παιδαγωγική

Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Η χρήση των μη τυπικών μεθόδων εκπαίδευσης στην τυπική εκπαίδευση». Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρες: 10.00 – 15.00 στο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας και Κισσάβου. Δηλώστε συμμετοχή.

Add Comment