Νίκησαν οι γυναίκες του ΓΣΕΕ τον Αλμυρό

volley2

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, η ομάδα της Ελασσόνας συνέχισε το αήττητο των νικών της επικρατώντας εύκολα του Γ.Σ Αλμυρού με 3-0 σετ.
Παρόλο, που η ομάδα στερήθηκε τις βασικές παίκτριες, Κασσελουρη,Παπακώστα, και παρόλο που οι Ζιάκου και Τζιούργκανου έπαιξαν΄με ίωση,εντούτοις οι λύσεις ήρθαν από τις κορασίδες Παναγιώτου,Παπαιωάννου και Μπελαή, που κάλυψαν επάξια το κενό και συνέβαλαν στη 11η νίκη της ομάδας!
Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες μέχρι και το 15-15 πόντο αλλά εκεί όμως τα κορίτσια της Ελασσόνας πάτησαν ΄΄γκάζι΄΄ κερδίζοντας το σετ με 25-15!!
Το 2ο σετ δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής με την Ελασσόνα να τελειώνει το σετ 25-4!
Στο 3ο σετ ο Αλμυρός πίεσε στο σερβίς και σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην εξάδα του Γ.Σ.Ελασσόνας το σκορ μέχρι και το 20-20 είχε ενδιαφέρον αλλά και πάλι τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου πίεσαν στο σερβίς και κέρδισαν το σετ με 25-20!
Φανταστική η Παγκορασίδα Παναγιώτου που αναπλήρωσε το κενό της Κασσελούρη με επιτυχία!
Συγκλονιστική και η  αρχηγός της ομάδας ,Ζιάκου, που αν και άρρωστη με πυρετό όλη την εβδομάδα και πριν τον αγώνα.εντούτοις έδωσε βροντερό παρών, κρατώντας την υποδοχή και την άμυνα σε υψηλό επίπεδο και απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως τιμά και αγαπά τη φανέλα που φορά .
Συμμεοχή επίσης στον αγώνα είχε και η 13χρονη Λέκκα με ικανοποιητική απόδοση!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα , Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Δίρβα,Παναγιώτου,Τζιούργκανου,Ζιάκου/, Παπαδοπούλου,Μπελαή,Λέκκα, Γκαραβέλη,Παπαδοπούλου Ζ, ..

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ :
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – 3-0
ΑΣ ΑΡΓΩ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 1-3
ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΣ ΒΟΛΟΥ 0-3 α.α

Add Comment