Άνοδο στην Α2 Εθνική για τις γυναίκες του ΓΣΕΕ

volley

ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-1 ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑ ΡΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
 
Ούτε ο Αμπελώνας κατάφερε να σταματήσει τον ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής! Οι Ελασσονίτισσες παίζοντας φανταστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν τον φιλόδοξο Αμπελώνα, και συνεχίζουν αήττητες στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Β΄ Εθνικής !
Με τη νίκη τους αυτή οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, και μαθηματικά πλέον, ανέβηκαν στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία γυναικών, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Αμπελώνα κατέκτησε το 1ο σετ, με 26-24 με την Ελασσόνα να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα! 
Στο 2ο σετ ,και όσο περνούσε η ώρα, η απόδοση των παικτριών της Ελασσόνας ανέβαινε κατακόρυφα  και έχοντας σε φοβερή ΄΄φόρμα ΄΄ την παγκορασίδα Παναγιώτου, η οποία σημείωσε τους περισσότερους πόντους, κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να κατακτήσουν και τα επόμενα τρία σετ σχετικά εύκολα με 25-21, 25-19 και 25-20!!
Σταθερή αξία για άλλη μία αγωνιστική και η Ζιάκου που η εμφάνισή της τόσο στην υποδοχή όσο και στην άμυνα δίνει μία σταθερότητα στη λειτουργία της ομάδας !
Καλή εμφάνιση και από τις Δίρβα,Πλιάκα,Κατσαρέ!
Καλή όμως γενικά  ήταν όλη ομάδα,Ανταποκρίθηκαν όλες οι παίκτριες στη κρισιμότητα του αγώνα και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ εντούτοις με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, επιβλήθηκαν του 2ου στην βαθμολογία Φιλαθλητικού Αμπελώνα!!

ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου)  Πλιάκα,Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα,Παναγιώτου,Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Κασσελούρη, ΠΑπαδοπούλου Ρ, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ,Παπαιωάννου…

Add Comment