Υπέροχες Ντούφες χόρεψαν στην Ελασσόνα

1008586_466612786801663_271808546_o [1]

Οι ΝΤΟΥΦΕΣ τελείωσαν, ο απόηχος τους όμως αντηχεί παντού. Και φέτος όπως κάθε χρόνο ήταν υπέροχες όπως υπέροχες ήταν και οι 280 γυναίκες από 3 εώς 83 ετών, που κατέκλυσαν την όμορφη αίθουσα του ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ.
Εκ μέρουςτου ΔΣ του συλλόγου ευχαριστώ θερμά όλες τις κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις πάρα πολλές νέες κοπέλες που με την ομορφιά τους, τη ζωντάνια τους και το κέφι τους έδωσαν ένα άλλο χρώμα στις ΝΤΟΥΦΕΣ και την ελπίδα οτι οι ΝΤΟΥΦΕΣ θα είναι πάντα εκεί ζωντανές.
Ευχαριστώ το χορευτικό του Εξωραιστικού συλλόγου Λιβαδίου και τη δασκάλα τους κ. Νανά Νατσιούλη, που λάμπρυναν με την όμορφη παρουσία τους και τους χορούς τους τις ΝΤΟΥΦΕΣ 2014. Όλες μας απολαύσαμε τις 16 όμορφες Λιβαδιώτισσες. Ευχαριστώ την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου, που μας ξεσήκωσε με την υπέροχη παραδοσιακή μουσική και επίσης υπέροχο τραγουδιστή, που έκανε την πίστα και όλη την αίθουσα ένα χορευτικό πανηγύρι.
Ευχαριστώ τη διεύθυνση του ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ για την άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσω και τις κυρίες του Δ.Σ.του συλλόγου που ετοίμασαν τα Λιβαδιώτικα αιδέσματα,γλυκά κουταλιού,ριζόπιτες,χαλβά.Εύχομαι και του χρόνου.
με τιμή
η πρόεδρος Ειρήνη Μιχαλέα

[wpg_thumb]

Add Comment