5άρι του Τζόκερ έδωσε 72.000 ευρώ στην Ελασσόνα!

ΦΩΤΟ - ΤΖΟΚΕΡ ΟΠΑΠ [29]

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Καλή Σαρακοστή φαίνεται πως θα κάνει άγνωστος για την ώρα Ελασσονίτης, που «έπιασε» 5άρι στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ(στην 1475η της περασμένης Κυριακής 2 Μαρτίου), κερδίζοντας το σημαντικό ποσόν των 72.680 ευρώ!
Ο συγκεκριμένος τυχερός έπιασε τους αριθμούς 1,4,33,40,45 …αλλά όχι τον αριθμό τζόκερ, που ήταν ο αριθμός 15, και έτσι ήταν ένας από τους 3 συνολικά «5άρηδες» της κλήρωσης.
Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο γνωστό πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. του κ. Σωκράτη Νούλα, που βρίσκεται στην κεντρική οδό 6ης Οκτωβρίου, κοντά στο κτίριο της Μητρόπολης. Όπως έγινε γνωστό από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ο τυχερός των 72.000 ευρώ. Πάντως, μόλις η είδηση για τον Ελασσονίτη, που κέρδισε στο Τζόκερ, «απλώθηκε» στα «στέκια» της πόλης και της γύρω περιοχής, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν και σπεύδουν στα πρακτορεία για να προκαλέσουν την «θεά τύχη», ελπίζοντας και οι ίδιοι σε κάποια αντίστοιχη επιτυχία.
Άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, «η τύχη είναι τυφλή» και «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», ιδίως στις πολύ δύσκολες και περίεργες εποχές που βιώνει σήμερα ο κόσμος.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήρωση, που «ζεσταίνει» για τα καλά τις τσέπες του άγνωστου για την ώρα Ελασσονίτη, βρέθηκε ένας υπερτυχερός(έπιασε 5+1) που κερδίζει 3.104.731 ευρώ .

Add Comment