Επίσκεψη Ηρακλή Λιόλιου στο Κ.Υ. Ελασσόνας

ΕΠΑΦΕΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Ημέρες εορτών και ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ηρακλής Λιόλιος συνεχίζει ευρύ κύκλο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες, καθώς και επισκέψεις τόσο στην πόλη της Ελασσόνας, όσο και σε περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Ελασσόνας.
Πρόσφατα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, προκειμένου να ευχηθεί στο προσωπικό, αλλά και να συζητήσει μαζί του για ανάγκες και προβλήματα, ελλείψεις που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Ελασσόνας.
[wpg_thumb]
Συνοδευόμενος από τους γιατρούς της Ελασσόνας κ. Δημήτρη Γκουνό(ακτινολόγο), κ. Θεόδωρο Κοντοχρήστο(ουρολόγο), κ. Πλούταρχο Μπαμπάλη(παθολόγο – ελεγκτή γιατρό του ΕΟΠΥΥ) ο υποψ. δήμαρχος Ελασσόνας είχε εποικοδομητική κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων με τον αναπληρωτή διευθυντή του Κ.Υ. κ. Θεόδωρο Βαρελά, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Χαρακτηριστική πάντως η επισήμανση του κ. Λιόλιου: «Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας έχει την δική του ιστορία, που ίσως κάποιοι δεν την γνωρίζουν καλά. Πρέπει να λέμε αλήθειες στον κόσμο. Για να το θυμούνται οι παλαιοί και να το γνωρίζουν οι νεότεροι: Το Κ.Υ. Ελασσόνας έγινε επί δημαρχίας του Γιάννη Παπαδημόπουλου και ολοκληρώθηκε το 1982 επί υπουργείας του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά. Το οικόπεδο ήταν δωρεά της Ι. Μητρόπολης Ελασσόνας, με χρήματα – δωρεές των πολιτών της Ελασσόνας, και για την μελέτη του φρόντισε, βέβαια χωρίς καμιά αμοιβή, το μελετητικό γραφείο που είχα προσωπικά εγώ ο ίδιος με τον Σπύρο Γκαντάρα. Όσο για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών(Τ.Ε.Π.), όταν ήμουν αντιπρόεδρος στο Γ.Ν. Λάρισας, την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου την έκανε χωρίς αμοιβή το γραφείο μου, όπως βέβαια έγινε και η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη του Τ.Ε.Π. χωρίς αμοιβή από το γραφείο του Βασίλη Βαρνά».

Προηγήθηκε συνάντηση με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο κ. Λιόλιος επισκέφθηκε τον Δρυμό Ελασσόνας, για να παρακολουθήσει τις εκεί παραδοσιακές εκδηλώσεις και να συναντηθεί με τους ντόπιους και επισκέπτες.

Add Comment