Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΧΑΛΚΗ 0 – 5

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Χάλκης, που κέρδισε άνετα μέσα στην Ελασσόνα τον ουραγό της βαθμολογίας τοπικό Π.Ο.Ε. με 0-5.
ΓΚΟΛ:
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14΄ με σουτ του Τζατζάκη.
Το 0-2 έκανε στο 26΄ με σουτ ο Κουσιώρας Νικ., αφού προηγήθηκε προσπάθεια και σουτ του Τζατζάκη που αποκρούστηκε προσωρινά από τους παίκτες του ΠΟΕ.
Το 0-3 έγραψε στο 38΄ με ωραίο σουτ ο Κουσιώρας Νικ..
Στο 47΄ ήταν η σειρά του Τζατζάκη να ξαναχτυπήσει, αφού μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Χάλκης, έκανε το 0-4 με σουτ.
Στο 55΄ ανατρέπεται μέσα στην περιοχή του ΠΟΕ ο Τζατζάκης. Ο διαιτητής κ. Αγγελούλης καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί ο Κουσιώρας Νικ. και γράφει το τελικό 0-5, κάνοντας τρία και τα προσωπικά του τέρματα.
[wpg_thumb]
ΦΑΣΕΙΣ:
22΄: Ευκαιρία για την Χάλκη, όταν σε σουτ του Τζατζάκη, προλαβαίνουν και αποκρούουν οι αμυντικοί του ΠΟΕ.
33΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ του Κουσιώρα Χρ. της Χάλκης, που αποκρούει σωτήρια ο Γκουτζουρέλας.
48΄: Ο εξαιρετικός Τζατζάκης ξεφεύγει, αλλά προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και μπλοκάρει ο γκολκίπερ του ΠΟΕ .
61΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ όταν η μπάλα φτάνει στα πόδια των Σισμανίδη και Σεμερτζίδη, αλλά προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί της Χάλκης.
65΄: Εκτέλεση φάουλ από τον «σπεσιαλίστα» του είδους Σισμανίδη, αλλά αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
66΄: Ωραίο σουτ του Καφφέ και ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ αποκρούει σωτήρια.
67΄: Προσπάθεια από δεξιά και σουτ του προωθημένου Καραμάνου του ΠΟΕ, αλλά την τελευταία στιγμή αποκρούει εξ επαφής ο γκολκίπερ Φαρμάκας.
73΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Τσιλιάκο της χάλκης και η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
75΄: Προσπάθεια και δυνατό σουτ του Καραμάνου, αλλά ο τερματοφύλακας Φαρμάκας αποκρούει σε κόρνερ.
86΄: Νέο σουτ του δραστήριου Καραμάνου αποκρούεται από τον γκολκίπερ της Χάλκης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Αγγελούλη, Μακρή και της κ. Δ. Τσακνάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Βαρνάς Νίκ., Καραμάνος, Καλύβας(46΄ Κοντοτάσιος, 61΄ λ.τ. Ντούφας), Περτζόνι, Σισμανίδης, Κουτσογιάννης, Συγογεώργος, Αθανασέλος, Σεμερτζίδης(69΄ Πρέντζα), Βαρνάς Σπ.

ΧΑΛΚΗ(Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές(67΄ Δημόπουλος, Βογιατζής, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος, Βογιατζής, Τζατζάκης(67΄ Πρίφτι), Παπαδημητρίου(56΄ Θυμάκης Κ.), Κουσιώρας Χρ.

Τέλος, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές έγκυρες πληροφορίες, ο Π.Ο. Ελασσόνας διακόπτει κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Στεργιάδη και οριστικοποιεί την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment