ΠΟΕ – ΠΑΟΛ Αβέρωφ 0-1

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Ελασσόνα η ομάδα του Αβέρωφ Λάρισας, αφού επικράτησε του τοπικού ΠΟΕ με 0-1.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 53΄ ο πολύ καλός Ελευθέρογλου Γ. με ωραίο σουτ από δεξιά.
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, που παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι, η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη σαφώς πιο έμπειρη, με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και με γρήγορες αντεπιθέσεις πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, από την αρχή του αγώνα, έδειξαν τις διαθέσεις τους, ενώ είχαν και δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η νεανική ομάδα του Π.Ο.Ε., που «κτίζει» το μέλλον της, το πάλεψε και προσπάθησε για κάτι θετικό έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεν τα κατάφερε, ενώ είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει τέρμα, αλλά ο τερματοφύλακας του Τοξότη…είπε «όχι».
[wpg_thumb]
Φάσεις:

10΄: Από καλή θέση, σουτ του Τσιρβούλη από δεξιά φεύγει ψηλά άουτ.
15΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν ο Ελευθέρογλου Γ. σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και φεύγει άουτ.
19΄: Ωραίος συνδυασμός Μπάρδα-Ταρταμπούκα, ο τελευταίος από τα δεξιά σουτάρει από καλή θέση και μπλοκάρει σωτήρια ο Γκουτζουρέλας.
22΄: Ωραίο σουτ του Μπούσια του ΠΟΕ φεύγει άουτ.
26΄: Συνδυασμός των παικτών του Αβέρωφ και σουτ από δεξιά του Ελευθέρογλου Γ. φεύγει μόλις άουτ από το δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
40΄: Σουτ από δεξιά του Ταρταμπούκα του Αβέρωφ και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
44΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ισοφαρίσει. Ωραία προσπάθεια, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Σεμερτζίδη, που προωθείται και σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας Παζιάνας με ωραία προσπάθεια αποκρούει σωτήρια.
45΄: Δυνατή κεφαλιά του προωθημένου Κλεισιάρη του Αβέρωφ φεύγει άουτ.
57΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Βαρνά Νικ. Του ΠΟΕ φεύγει άουτ.
61΄: Κεφαλιά του Τσιρβούλη φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
65΄: Δυνατό σουτ από αριστερά του Ελευθέρογλου Γ. από καλή θέση φεύγει άουτ.
72΄: Μετά από λάθος αμυντικών του ΠΟΕ, ο Τσιρβούλης σουτάρει από ιδανική θέση και η μπάλα μόλις άουτ.
79΄: Εκτέλεση φάουλ από τον «σπεσιαλίστα» Σισμανίδη του ΠΟΕ, αλλά η μπάλα πριν μπει στο «πλεκτό» της εστίας του Αβέρωφ, διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αβέρωφ Παζιάνας.
86΄: Ωραίο ευθύβολο σουτ του Σισμανίδη του ΠΟΕ φεύγει άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Βλιώρα, Σοφ. Ντούρμα, Ντελέζου
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Θοδωρής Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Βαρνάς Ν., Κοντοτάσιος, Μπούσιας, Μπερτζιόνι, Σισμανίδης, Καραμάνος(71΄ Βαρνάς Σπ.), Ζυγογεώργος, Πρέντζα(80΄ Καλύβας),Σεμερτζίδης, Κουτσογιάννης(88΄ Αθανασέλος).

Π.Α.Ο.Λ. ΑΒΕΡΩΦ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Περδίκης(46΄ Μητρακούλης), Ελευθέρογλου Γ.(83΄ Ελευθέρογλου Αν.), Κλεισιάρης, Καψάλης, Περδίκης, Βαίτσης, Μπάρδας Κ., Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας(89΄ Τσαντζαλής).

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment