Κίνηση υποψηφίου ΝΔ Χρήστου Καλομπάτσιου

Ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος συνεχίζοντας τις επαφές του στο νομό συνάντησε στελέχη του κόμματος και φίλους στην Κρανιά με τους οποίους συνομίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Ο κ. Καλομπάτσιος άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων και δήλωσε πως θα’ ναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια επίλυσής τους.

Επίσης ο κ. Χρήστος Καλομπάτσιος στις επαφές που είχε στο Λουτρό είδε και «δικούς του» ανθρώπους, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στο νέο αγώνα που δίνει για τις εθνικές εκλογές.

[wpg_thumb]

Ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματά τους.

Η διοίκηση των Αποστράτων της ΕΛΑΣ ενημέρωσε τον κ. Καλομπάτσιο για τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα που τους απασχολούν και επέδωσαν στον υποψήφιο βουλευτή σχετικό υπόμνημα.

Ο κ. Χρ. Καλομπάτσιος που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των αστυνομικών εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των αποστράτων και δεσμεύτηκε να τα προωθήσει για να αρθούν οι αδικίες σε βάρος των αποστράτων και να ανακουφιστούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Add Comment