ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

image3842

Ένα υπέροχο ρολόι VOGUE Vivid Chronograph Green Rubber Strap κληρώθηκε χθες και ανέδειξε νικητή τον ilias.

Η κλήρωση που διενεργήθηκε τελικά την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο κατάστημα “Κοσμήματα Άννα Γάτσα” παρουσία της συμβολαιογράφου Ελασσόνας κ. Ευαγγελία Χατζηκακίδου – Αγοράστη ανέδειξε έναν (1) νικητή και τρεις (3) επιλαχόντες.

Ο νικητής έστειλε το σχόλιό του με το ψευδώνυμο ilias και ηλεκτρονική διεύθυνση ilkir@******.gr (δεν εμφανίζεται η πλήρης διεύθυνση).

Στον νικητή θα σταλεί email για τη διαδικασία της παραλαβής του ρολογιού. Αν δεν ανταποκριθεί εντός 5 ημερών από την αποστολή του email, θα ενημερωθούν κατά σειρά οι επιλαχόντες.

Οι τρεις επιλαχόντες είναι οι: ΕΥΗ Π. (1η), Ψαρρού Πολυξένη (2η) και Diamond (3η).

Ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το κατάστημα “Κοσμήματα Άννα Γάτσα” για το δώρο και τη συμβολαιογράφο κ. Ευ. Χατζηκακίδου – Αγοράστη για την διενέργεια της κλήρωσης.

 

 

Μπορείς και συ να πάρεις μέρος στην κλήρωση για ένα υπέροχο ρολόι VOGUE Vivid Chronograph Green Rubber Strap αξίας 156 ευρώ προσφορά του καταστήματος “Κοσμήματα Άννα Γάτσα” .

Μπορείς να στείλεις τη συμμετοχή σου γράφοντας τα στοιχεία σου και ένα σχόλιο στη σελίδα μας από τις 13/10 έως τις 31/10/2014.

Σχόλια που υποβάλλονται μετά τις 12 το μεσάνυχτα της 31ης Οκτωβρίου 2014, δεν συμμετέχουν στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει στις 1/11/2014 και ώρα 12.00 μ. στο κατάστημα της κ. Γάτσα παρουσία συμβολαιογράφου. Ο νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και θα λάβει ενημέρωση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με οδηγίες για την παραλαβή του δώρου.

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί:
1) Συμπληρώνεις όνομα, email και σχόλιο στη φόρμα σχολιασμού που θα βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.
2) Μπορείς να σχολιάσεις μόνο μία φορά.

Οδηγίες:
– Στο όνομα μπορείς να γράψεις το πραγματικό σου όνομα ή ψευδώνυμο (π.χ. Μαρία Π.).
– Ο νικητής ή νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω email. Φρόντισε να γράψεις σωστά το email, διαφορετικά δεν έχουμε τρόπο να σε ενημερώσουμε ότι είσαι νικητής/νικήτρια.
– Στη φόρμα πρέπει να κάνεις ένα οποιοδήποτε σχόλιο (π.χ. αισθάνομαι τυχερός)
– Αν έχετε ερωτήσεις – απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@leukipoli.gr ή στο τηλέφωνο 2493022579.

Καλή τύχη!