Επίσκεψη της προέδρου ΕΔΠ-LEADER Τ. Δόκου στον Δήμαρχο Ελασσόνας

Το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα επισκέφτηκε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος CLLD/Leader (ΕΔΠ) κ. Τάνια Δόκου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ κ. Λευτέρη Φουρκιώτη. Το πρόγραμμα CLLD/Leader υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας (ΑΕΝΟΛ ΑΕ), η οποία εδρεύει στην Ελασσόνα.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την κ. Δόκου για την επίσκεψη και δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που νέοι άνθρωποι έρχονται να αναλάβουν τόσο σημαντικές θέσεις. Η ΕΔΠ συνεργάζεται άψογα με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΝΟΛ, στο πλαίσιο της διαχείρισης του προγράμματος LEADER για την τοπική ανάπτυξη στο νομό Λάρισας. Στόχος όλων μας είναι να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και δημογραφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές. Το πρόγραμμα LEADER είναι ένα ισχυρό εργαλείο, ειδικά σε περιόδους κρίσης, που δείχνει ότι οι τοπικές κοινότητες μπορούν να υλοποιήσουν αναπτυξιακές δράσεις και να ενισχυθούν από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ».

Η κ. Δόκου ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και ευχήθηκε με την σειρά της καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο της ΕΔΠ και της ΑΕΝΟΛ ΑΕ.