Κίνηση υποψηφίας ΠΑΣΟΚ Αγγέλας Βαγενά

 

Με τους εργαζόμενους των Φυλακών η Βαγενά

Λάρισα, 03.05.2012

Με τους εργαζόμενους των Φυλακών  Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κα Αγγέλα Βαγενά.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε μια εκτενή συνομιλία για τα προβλήματα των εργαζομένων και τις συνθήκες στα σωφρονιστικά καταστήματα  ενώ τους ενημέρωσε για την υποψηφιότητά της και τα κίνητρα να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές. 

[wpg_thumb]

Με το δήμαρχο Τυρνάβου η Βαγενά

Λάρισα, 3 Μαΐου 2012

Τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τυρνάβου κ.κ. Μαλάκο και Χαλούλη αντίστοιχα επισκέφτηκε η κα Αγγέλα Βαγενά. Η νέα υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συζήτησε μαζί τους φλέγοντα θέματα όπως το υδρευτικό και το αποχετευτικό που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό την τοπική κοινωνία και στη συνέχεια δέχτηκε την πρόταση για ένα τσιπουράκι όπως το επιβάλλει η τυρναβίτικη φιλοξενία. 

 

Επίσκεψη Βαγενά στο Δήμαρχο

Λάρισα, 3 Μαΐου 2012

Με τον δήμαρχο Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Αγγέλα Βαγενά. Η κ. Βαγενά συζήτησε με τον κ. Κ. Τζανακούλη θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία και τις εκλογές που πλησιάζουν. Ο κ. Τζανακούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ την οποία γνωρίζει καλά από την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τις εργασίες του συνοικιακού συμβουλίου του Αγ. Νικολάου.

 

Ενημέρωση Βαγενά από Γερακούδη

Λάρισα, 03.05.2012

Σε θερμό κλίμα συναντήθηκαν η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κα Αγγέλα Βαγενά με τη Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη. Στη συνάντηση η κα Γερακούδη μαζί με τους διευθυντές των αποκεντρωμένων υπηρεσιών ενημέρωσαν διεξοδικά την κ. Βαγενά για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις της αποκεντρωμένης διοίκησης στη σημερινή κρίσιμη καμπή της αυτοδιοίκησης αλλά και της οικονομίας μας. Τέλος η κα Γερακούδη ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα υποψήφια βουλευτή. 

 

Βαγενά: Δίπλα στους εργαζόμενους

Λάρισα, 3 Μαΐου 2012

 

Κοντά στους εργαζόμενους βρίσκεται η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Αγγέλα Βαγενά τις παραμονές των εκλογών. Η κα Βαγενά που πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της εποχής της και φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στο χώρο της κεντροαριστεράς έδωσε το παρόν σε εργασιακούς χώρους στη Λάρισα και την βιομηχανική περιοχή του νομού. Η κ. Βαγενά συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την κρίση της εποχής και τους ενημέρωσε για την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

 

Σε Αβερώφειο και Βρύση Τυρνάβου η Βαγενά την Πρωτομαγιά

Λάρισα, 3 Μαΐου 2012

 

Στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή Λάρισας και τη Βρύση Τυρνάβου έπιασε τον Μάη η κα Αγγέλα Βαγενά. Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις του δήμου Λαρισαίων άδραξε τη μέρα για να συναντήσει φίλους και να μοιραστεί το πρωτομαγιάτικο τραπέζι.    

Add Comment