Ομιλίες – κίνηση υποψηφίων βουλευτών

Ο Θωμάς Παπαλιάγκας απόψε στον Τύρναβο

Σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Παπαλιάγκας θα επισκεφθεί το πρωί την αγορά της Λάρισας, ενώ το απόγευμα στις 8 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στον Τύρναβο.

 

Αγγέλα Βαγενά από την Ελασσόνα: Συνολική αλλαγή πορείας

Την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των αξιών και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού τόνισε στην ομιλία της στην Ελασσόνα, όπου έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κα Αγγέλα Βαγενά.
Χαρακτηριστικά η κα Βαγενά ανέφερε:
«Αντιλαμβανόμαστε  τις δυσκολίες. Όμως με τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Ευάγγελο  Βενιζέλο,  τις αλλαγές που θα επιφέρουν οι εκλογές στην κοινοβουλευτική του ομάδα, και το συνέδριο μας που θα γίνει μετά τις εκλογές πρέπει να σηματοδοτήσουμε  μια συνολική αλλαγή πορείας.
Με πράξεις να ξαναδώσουμε νόημα στις λέξεις νέος πατριωτισμός, κράτος δικαίου, κοινωνική αλληλεγγύη, ειλικρίνεια, αξιοπιστία, συλλογικότητα, ανάπτυξη.
Όπως αρκετοί και αρκετές γνωρίζετε η μισή μου καταγωγή είναι από εδώ από τα δικά σας μέρη, από το Σαραντάπορο. Έχω, λοιπόν, ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα και τις ανάγκες της περιοχής αλλά και μια μεγαλύτερη γνώση, από πρώτο χέρι.
Η επαρχία Ελασσόνας με τίμησε με τη στήριξη της κατ΄ επανάληψη ώστε να μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα και τους ρόλους μου στο κίνημα, τις γυναίκες, τη Λάρισα, για το Νομό, την Περιφέρεια και να ανταποκριθώ με ζήλο σε αυτά. Συνεπώς δεν θα αποδράσω, δεν μπορούσα να το κάνω,  στις δύσκολες αυτές στιγμές»
Η κα Βαγενά ζήτησε τη στήριξη των πολιτών σε αυτές τις εκλογές και τους κάλεσε σε μαζική προσέλευση στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου την Κυριακή 29 Απριλίου στο Αλκαζάρ.

Η κίνηση της Αγγέλας Βαγενά

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους πολίτες του νομού η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κα Αγγέλα Βαγενά τo Σάββατο 28 Απριλίου, το πρωί θα κάνει επαφές στο κέντρο της πόλης και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στον Τύρναβο (Πνευματικό Κέντρο) μαζί με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 

Επαφές σε όλο το Νομό για την υποψήφια βουλευτή κα Κατερίνα Καρέλα

– «Ανατρέψτε το φαύλο σκηνικό που έφερε την πατρίδα μας σ’ αυτό το αδιέξοδο» ζήτησε απ’ τους πολίτες

Πυκνώνει τις επαφές της σε όλο το Νομό η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Καρέλα. Σε περιοδεία της χθες σε Αμπελώνα Σαραντάπορο και Ελασσόνα ζήτησε από τους πολίτες να τολμήσουν την ανατροπή.
«Είναι ανάγκη να καταρριφθεί όλο αυτό το φαύλο σκηνικό που πλήγωσε, απογοήτευσε, φόβισε και έφερε την πατρίδα μας σ’ αυτό το αδιέξοδο. Με παλιές συνταγές δεν γεννιούνται νέες συνθήκες. Εκείνοι που «έχτισαν» ένα γκρίζο και ζοφερό παρελθόν δεν έχουν θέση στον αγώνα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η κα Καρέλα ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός της τονίζοντας ότι η ψήφος διαμαρτυρίας δεν αποτελεί λύση στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Την επομένη των εκλογών αν η χώρα μαστίζεται από ακυβερνησία, είναι επακόλουθο να ζήσει μια πρωτόγνωρη διεθνή απομόνωση. Ψεύτικα λόγια δεν υπάρχουν. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις και στοχευμένες δράσεις για να επιστρέψουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης. Το ΠΑΣΟΚ 2 χρόνια τώρα ούτε το ένα κατάφερε ούτε το άλλο. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να διαλύσει μια χώρα. Και θα λογοδοτήσει γι’ αυτό.
«Χρειάζονται χίλια χρόνια για τη δημιουργία ενός κράτους» είπε ο λόρδος Βύρων…«ενώ μια και μόνο ώρα αρκεί συχνά για την καταστροφή του»… Το ζήσαμε με την ψήφο στις εκλογές του 2009. Δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε! Επεσήμανε η νεαρή υποψήφια.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα Καρέλα θα βρίσκεται σήμερα το πρωί 11 π.μ με 2 μ.μ. στο γραφείο της Πατρόκλου 9 3ος όροφος οπού θα δέχεται πολίτες και το απόγευμα θα παρακολουθήσει την Κεντρική Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Αύριο το πρωί θα βρίσκεται στη Βερδικούσια, τη Συκέα και το Πραιτώρι, ενώ το απόγευμα στις 7:30 θα βρίσκεται στους Γόνους και μετά θα μεταβεί στο Μακρυχώρι, το Συκούριο και το Καλοχώρι.

 

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Στα πλαίσια της εκλογικής εκστρατείας, κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών των Οικολόγων Πράσινων το ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4 θα επισκεφθούν οικισμούς του Δήμου Λαρισαίων και Δήμου Κιλελερ :
10:00 – 11:00 Φαλάνη, Γιάνουλη
11:00 – 12:00 Τερψιθέα
12:00 – 14:00 Νίκαια, Χάλκη

Add Comment