«Βόλι» στην κάλπη για τους Κυνηγούς της Ελασσόνας

«ΠΡΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΑΚΑΚΗ – ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Του Γιάννη Μουκίδη

Ιδιαίτερη μέρα η περασμένη Κυριακή(22 Απριλίου) για τον κυνηγετικό κόσμο της επαρχίας Ελασσόνας, που προσήλθε μαζικά στις κάλπες …για να ρίξει το δικό του “βόλι”, την φορά αυτή μέσα στην κάλπη και να εκλέξει τα άτομα που θα τον εκπροσωπούν το επόμενο διάστημα στη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας.
Διάχυτη ήταν η αγωνία, αλλά και η συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατούσε μεταξύ των υποψηφίων και όσων τους στήριζαν και τους πλαισίωναν.
[wpg_thumb]
Σε πολιτισμένο κλίμα η όλη διαδικασία, λίγα ήταν τα “πηγαδάκια” στο χώρο έξω από το Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου εξελισσόταν η ψηφοφορία, στα γύρω καφενεία και καφέ και στη συνέχεια η διαλογή των ψήφων.
Συνολικά προσήλθαν στις κάλπες 311 μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας. Βρέθηκαν 6 άκυρα και 305 έγκυρα ψηφοδέλτια. Αναλυτικά, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, έλαβαν:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Τακτικά Μέλη

1. Πακάκης Φίλιππος του Γ. με 257 ψήφους
2. Φάκας Δημήτριος του Αθ. με 126 ψήφους
3. Σολωμός Θωμάς του Μ. με 94 ψήφους
4. Τεγούσης Ιωάννης του Γ. με 85 ψήφους
5. Καραναστάσης Παύλος του Α. με 76 ψήφους
6. Πάσχος Ιωάννης του Αστ. με 68 ψήφους

Αναπληρωτικά μέλη:

Γκατζιούρας Νικόλαος με 60 ψήφους / Μπουτζέτης Γεώργιος με 59 ψήφους / Τριανταφύλλου Κων/νος με 56 ψήφους / Αγρογιάννης Αστέριος με 54 ψήφους / Γκαρμίρης Αθανάσιος με 43 ψήφους / Τιβικέλης Ελευθέριος με 38 ψήφους

Για την Εξελεγκτική επιτροπή οι:

Μπίζος Χρήστος του Πελ. με 95 ψήφους και Σαμαράς Ηλίας του Β. με 95 ψήφους.

Με κοινή τους ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού κ. Φίλιππος Πακάκης και όλοι οι υποψήφιοι που πήραν μέρος στη διαδικασία ευχαριστούν θερμά όλους τους κυνηγούς που προσήλθαν στην κάλπη και τους στήριξαν, αλλά και …αυτούς ακόμη που δεν πήραν μέρος στις εκλογές.

Από εδώ και μετά, ακολουθεί η πρόσκληση των νεοεκλεγμένων τακτικών μελών της διοίκησης από τον πλειοψηφίσαντα σύμβουλο κ. Φίλιππο Πακάκη, προκειμένου να γίνει η εκλογή προέδρου του συλλόγου και η κατανομή των αρμοδιοτήτων στα μέλη του νέου δ.σ., μια διαδικασία που ως είθισται προκαλεί ενδιαφέρον σε κυνηγούς και μη κυνηγούς…

Add Comment