Θρήνος στην κηδεία του 57χρονου εφοριακού

Του Γιάννη Μουκίδη

Μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης, πένθους και απέραντου θρήνου από τους δικούς του, εκατοντάδες άτομα είπαν χθες το μεσημέρι, το τελευταίο «αντίο», στον υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας Κώστα Κιάκα, που «έφυγε» από την ζωή ξαφνικά και απρόβλεπτα, σε ηλικία 57 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη προχθές τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στην Ελασσόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή που ακολούθησε, έδειξε ότι υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που δυστυχώς ήταν και μοιραίο για την ζωή του.


Τον αναπάντεχο χαμό του Κώστα, ενός αγαπητού, «ζωντανού» και χαμογελαστού ατόμου, που καθημερινά, εξυπηρετούσε εκατοντάδες άτομα στις συναλλαγές τους με την Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας, και που μετά την δουλειά του ήταν συχνά στην «πιάτσα» της πόλης, στάθηκε αδύνατο να αποδεχθούν οι δικοί του άνθρωποι. Ανείπωτη  η οδύνη  και το κλάμα τους. Τραγικές «φιγούρες» η σύζυγος του Βίκυ, οι κόρες του Δήμητρα και Στέλλα, η μητέρα του Δήμητρα, τα αδέλφια του.
Έκδηλο το βουβό κλάμα, η συγκίνηση, και τα σκυθρωπά πρόσωπα φίλων και συναδέλφων του. Στον ασφυκτικά γεμάτο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, ο ηγούμενος της Μονής Σπαρμού αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Παπανικολάου «κατέθεσε» λόγους παρηγοριάς στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ανάμεσα στον κόσμο, οι δήμαρχοι Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος και Τιρνάβου κ. Μαλάκος, η περιφερειακός σύμβουλος κ. Μ. Μαμάρα,  ο πρ. αντινομάρχης Λάρισας κ. Ντόκος, οι πρ. βουλευτές κ.κ. Αγοράστης, Παπαδημόπουλος, Κυριακού, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη της διοίκησης των υπαλλήλων Δ.Ο.Υ. νομού Λάρισας, ο σύμβουλος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Νταβαρούκας, το μέλος της διοίκησης της ΕΣΚΑΘ κ. Ζ. Δότας, ο πρόεδρος του ΠΟΕ κ. Πάτσης, ο προπονητής της ομάδας κ. Αλέξης Αλεξανδρής με τους παίκτες του ΠΟΕ, μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. Ελασσόνας, αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, συνάδελφοι του υπάλληλοι Δ.Ο.Υ., συναθλήτριες των αδελφών Κιάκα, κ.ά.

Add Comment