Σημαντικές παροχές και φέτος στους αθλητές του Faethon Olympus Marathon

FAETHON OLYMPUS MARATHON
Σημαντικές παροχές και φέτος. Μεγάλος χορηγός το ταξιδιωτικό γραφείο L.A TRAVEL.

faethon_olympus_marathon

Η οργανωτική επιτροπή του F.O.M πιστή στην φράση “δίπλα στον αθλητή” και αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών μας, αποφάσισε και φέτος να προσφέρει στους αθλητές υψηλού επιπέδου παροχές.
1. Λεωφορεία θα αναλάβουν τη δωρεάν μετακίνηση αθλητών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ( για τον F.O.M. 44 χιλ. και για τον RUPICAPRA 20 χιλ.) όπως γίνεται κάθε χρόνο ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το δρομολόγιο των λεωφορείων θα ανακοινωθούν σύντομα.
2. Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στις κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού (σε κρεβάτια ή αν επιθυμούν σε σκηνή) ή να επιλέξουν κάποιο τοπικό ξενοδοχείο με μειωμένες τιμές για τους αθλητές .(βλέπε ιστοσελίδα αγώνα)
3. Σε όλους τους αθλητές των 44 χιλ θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού μετά τη λήξη του αγώνα.
4. Θα δοθούν:
o Κύπελλο για τον πρώτο αθλητή ως 25 ετών που θα τερματίσει.
o Κύπελλα στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.
o Μετάλλια σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν τον αγώνα.
ο Κύπελλο στον πρώτο αθλητή άνω των 50 ετών.
5. Για τον αγώνα των 44χιλ (F.O.M) και το ποσό των 30 ευρώ που καταβάλλει ο αθλητής για την εγγραφή του, εκτός όσων προηγήθηκαν, λαμβάνει μαζί με τον αριθμό στο RACEBAG : ένα τεχνικό μπλουζάκι γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, καθώς και δώρα – προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, δυο τζελάκια γνωστής εταιρείας.
6. Για τον αγώνα των 20 χιλ (RUPICAPRA) και το ποσό των 20 ευρώ που καταβάλλει ο αθλητής για την εγγραφή του λαμβάνει μαζί με τον αριθμό του στο RACEBAG: μια τεχνική κορδέλα γνωστής αθλητικής εταιρίας , δώρα και παραδοσιακά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, ένα τζελάκι γνωστής εταιρίας . Μετά το τέλος του αγώνα θα δοθεί στους αθλητές παραδοσιακή μπαγκέτα-σάντουιτς και χυμός από ντόπιους παραγωγούς.
Επίσης συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την εύρεση χορηγών που πραγματικά πιστεύουν και θέλουν να προωθήσουν τον F.O.M σας ανακοινώνει την συνεργασία με το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο L.A TRAVEL που πλέον θα αναλάβει να οργανώσει και να υλοποιήσει τις δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών.
Λίγα λόγια: To Luxury & Amusement travel ( L.A TRAVEL) δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 με έδρα την Λάρισα από το μεράκι και την αγάπη των ιδρυτών του για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Πλέον οργανώνει και υλοποιεί: εβδομαδιαίες οργανωμένες εκδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, οργανωμένες φοιτητικές εκδρομές, ατομικά και επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια συλλόγων ή ομάδων, κρουαζιέρες και ταξίδια ιστιοπλοΐας. Πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα www.latravel.gr .
Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των αθλητών μέσω της αναγνώρισης της τεράστιας προσπάθειάς τους και της έμπρακτης επιβράβευσής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, σχόλια, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: www.faethonolympusmarathon.gr

Add Comment