Στο μετρό της Αθήνας τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας

Στην 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από 3 έως 6 Ιουνίου 2013, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των προορισμών της στο ευρύ κοινό.
[wpg_thumb]
Η 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών είχε την ιδιαιτερότητα, σε σχέση με άλλες εκθέσεις του εσωτερικού, της μεγάλης επισκεψιμότητας, λόγω του ότι οι επιβάτες με προορισμό το σταθμό του Συντάγματος ξεπερνούν τους 350.000 καθημερινά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αττικό Μετρό. Η Έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Σποράδες, το Πήλιο, τα παράλια της Λάρισας, τα Μετέωρα και την Λίμνη Πλαστήρα και τους διανεμήθηκαν φυλλάδια με έντυπο υλικό, αφίσες και χάρτες της Θεσσαλίας. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν διακοσμημένο με επιλεγμένα φωτογραφικά θέματα για τη στοχευμένη προβολή των τουριστικών προορισμών μας, ενώ στελέχη της Περιφέρειας ενημέρωναν για τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής
Το περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού κ. Τάσος Λίασκος , ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Χρήστος Πάλλης , Ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Χρήστος Καναβός η πρώην Βουλευτής Ν. Καρδίτσας κ. Μαρία Θεοχάρη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Οικονόμου. Το κλιμάκιο που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελούνταν από τις υπαλλήλους Μαρία Αγγελούση της Π.Ε. Καρδίτσας και Νατάσα Καλύβα της Π.Ε. Τρικάλων.

Add Comment