Ευχαριστήριο για την ολοκλήρωση επετειακής ταινίας

κλακεταΕλασσόνα, 10/06/2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μετά το πέρας των γυρισμάτων, στα πλαίσια της ταινίας-αφιέρωμα για την επέτειο απελευθέρωσης της Επαρχίας μας από τον Τούρκικο Ζυγό, το Δίκτυο Περραιβία και η Παραγωγή της ταινίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι κατάφεραν να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους με τη συμμετοχή τους στα τελικά γυρίσματα της σκηνής του “Γάμου”, που έλαβε χώρα στη γειτονική Τσαριτσάνη και την Ελασσόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά την Μητρόπολη Ελασσόνας-Μονή Ολυμπιώτισσας, τον πατέρα Αλέξ. Νεζεριώτη, εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου, καθώς και το χριστεπώνυμο πλήθος της ενορίας του, το οποίo συμμετείχε σύσσωμο στις ανάγκες των γυρισμάτων.

Επιπλέον, οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στα χορευτικά τμήματα των παρακάτω μορφωτικών συλλόγων του Δήμου: Ένωση Ποντίων Ελασσόνας, Μορφωτικό Σύλλογο Αραδοσιβίων, Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης, Μορφωτικό Σύλλογο Κρανέας και το Μορφωτικό Σύλλογο Μικρού Ελευθεροχωρίου.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους μουσικούς: Ζιάκο, Βλαχογιώργο, Παπαδημητρίου, Σαμόλαδο, Κυριλλίδη και Νίκου καθώς και τον επαγγελματία-χειριστή του γερανοφόρου οχήματος κ. Αθανάσιο Αλμπάνη, όπως και όσους μοτοποδηλάτες-μοτοσυκλετιστές κατάφεραν, χάριν της φιλοτιμίας τους, να παραβρεθούν στα γυρίσματα της ταινίας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας και στον Διοικητή του, κ. Ν. Μπακόλα, για την άριστη και επιμελή διευθέτηση της κυκλοφορίας στον λόφο της Ολυμπιώτισσας.

Με τιμή,

Δίκτυο Περραιβία & Παραγωγή

Add Comment