Ανησυχία στην Ελασσόνα για εξαφάνιση 65χρονου κτηνοτρόφου

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 002 [10]Έκδηλη είναι η ανησυχία στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από την περίεργη εξαφάνιση 65χρονου κτηνοτρόφου, που κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας, αλλά ζει και εργάζεται στην πόλη της Ελασσόνας.
Πρόκειται για τον Ευθύμιο Δημ. Κόνιαρη(φωτογραφία), παντρεμένο και πατέρα 4 παιδιών).
Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην «Ε», οι δικοί του που τον αναζητούν, την Πέμπτη 23 Μαΐου, ο Θύμιος, αφού ήπιε με τη γυναίκα του τον πρωινό καφέ, πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά και έφυγε πεζός από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ενημερώσει που θα πήγαινε.
Από τότε, οι δικοί του δεν γνωρίζουν που μπορεί να βρίσκεται, αν και τον αναζήτησαν σε σημεία και «στέκια» της περιοχής που σύχναζε. Μάλιστα, από την περασμένη Πέμπτη, στο Α.Τ. Ελασσόνας η σύζυγος του προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης.
Ενδεικτικό της ανησυχίας που υπάρχει είναι πως το κινητό τηλέφωνο του φαίνεται απενεργοποιημένο. Όπως είπαν, ο γνωστός στην περιοχή κτηνοτρόφος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει άγχος, χωρίς καλή ψυχολογία, αφού αν και εργαζόταν περιστασιακά, τον καιρό αυτό …ήταν άνεργος. Μάλιστα, αυτή την ανησυχία για τη δουλειά την έβγαζε και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τα παιδιά του.
Για την εξαφάνιση του 65χρονου κτηνοτρόφου έχουν ενημερωθεί και οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ»(Βάση Ελασσόνας), προκειμένου να συνδράμουν και αυτοί για την ανεύρεση του 65χρονου.
Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση σε όποιους τυχόν γνωρίζουν κάτι για την τύχη και κινήσεις του κτηνοτρόφου Θύμιου Κόνιαρη να επικοινωνήσουν άμεσα με τον γιό του Δημήτρη Κόνιαρη, στο τηλέφ. 6983 515010 .

Add Comment