Άγνωστοι «εξαφάνισαν» 22 μοσχάρια στην Τσαριτσάνη!

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΛΟΠΗ
ΑΜΟΙΒΗ 2.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ [9]Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία για τους αγροτοκτηνοτρόφους της Τσαριτσάνης, της Επαρχίας Ελασσόνας και όχι μόνο και αίσθηση για τον κόσμο προκαλεί η είδηση, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο και «απλώθηκε» και στο διαδίκτυο, για την θρασύτατη απίστευτη κλοπή που έγινε σε κτηνοτροφική μονάδα της Τσαριτσάνης, όπου άγνωστοι για την ώρα δράστες «εξαφάνισαν» 22 μοσχάρια, καθώς και το Ι.Χ. τριαξονικό φορτηγό, που ήταν σταθμευμένο εκεί και που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των ζώων!!
Η ασυνήθιστη κλοπή έγινε τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Τετάρτης 22 Μαΐου προς Πέμπτη 23 Μαΐου, αφού ο 30χρονος Τσαριτσανιώτης κτηνοτρόφος, στις 6 το πρωί που ξαναπήγε στη μονάδα του, μετά την βραδινή φροντίδα των μοσχαριών, έκπληκτος είδε παραβιασμένη την είσοδο, και να λείπουν τα ζώα και το φορτηγό!!
Χαρακτηριστικές, οι δηλώσεις του νέου κτηνοτρόφου – ιδιοκτήτη, που δεν έκρυψε την έκπληξη του για την περίεργη κλοπή, στην «Ε» χθες: «Το θράσος των δραστών ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο. Πήγα στη μονάδα και έλειπαν ζώα και φορτηγό. Μιλάμε για πραγματικό ξεκλήρισμα! Έχω την εντύπωση ότι όλο και κάποιος κάτοικος της περιοχής μας η και περαστικός, κάτι θα είδε για όλο αυτό που έγινε με τα ζώα μου. Απευθύνομαι δημόσια σε όλο τον κόσμο και τονίζω πως διαθέτω χρηματικό ποσόν για όποιον δώσει κάθε σχετική πληροφορία, που θα βοηθήσει στο να βρεθούν τα ζώα μου. Σε περίπτωση που βρεθούν τα μοσχάρια, θα αποζημιώσω όποιον βοηθήσει σχετικά, με το ποσόν των 2.000 ευρώ».
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη είναι το 6944 915989 .
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, μετά από έρευνες της Αστυνομίας, ήδη το μεγάλο φορτηγό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή «Τρυγόνα» Καλαμπάκας, επί της Ε.Ο. Τρικάλων- Ιωαννίνων (πριν την Παναγιά)!
Τέλος, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την πρωτόγνωρη κλοπή των μοσχαριών από την Τσαριτσάνη, και υπάρχει αισιοδοξία πως μετά την ανεύρεση του φορτηγού θα αποκαλυφθούν και οι θρασείς ζωοκλέφτες.

Add Comment